Türk mutfağı örnekleri sergilendi

Türk mutfağı örnekleri sergilendi
Türk Mutfağı Haftası kapsamında Kırıkkale’de, Dünya mutfakları içinde ilk üç mutfak arasında gösterilen, geçmişten günümüze köklü bir kültürel değere sahip Türk mutfağının örnekleri sergilendi.İKRAMLARDA BULUNULDUT.C....

Türk Mutfağı Haftası kapsamında Kırıkkale’de, Dünya mutfakları içinde ilk üç mutfak arasında gösterilen, geçmişten günümüze köklü bir kültürel değere sahip Türk mutfağının örnekleri sergilendi.

İKRAMLARDA BULUNULDU

T.C. Cumhurbaşkanlığı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan'ın himayelerinde, Kültür ve Turizm Bakanlığımızın desteği ile hazırlanan “Asırlık Tariflerle Türk Mutfağı” kitabından hareketle hayata geçirilen "Türk Mutfağı Haftası” kapsamında Kırıkkale İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ve Kırıkkale Belediyesi işbirliğinde çeşitli etkinlikler gerçekleştirildi. İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü konferans salonunda Türkiye Aşçılar Pastacılar Birliği Kırıkkale İl temsilcisi tarafından Türk Mutfağı üzerine verilen konferansın ardından Kırıkkale Belediyesi tarafından Türk Mutfağı kitabından seçilen yemeklerden hazırlanan sunumlar değerlendirildi ve ikram edildi.

Bu haber toplam 26 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.