Türkyılmaz’dan Yeni Protokol Müjdesi

Türkyılmaz’dan Yeni Protokol Müjdesi
 Muhabir
Kırıkkale Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz vatandaşın huzur ve güvenliği için yeni bir projeye imza attı. Birçok projeyle vatandaşa hizmette sınır tanımayan Türkyılmaz bu sefer de Türkiye Radyo Amatörleri Cemiyeti...

Kırıkkale Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz vatandaşın huzur ve güvenliği için yeni bir projeye imza attı. Birçok projeyle vatandaşa hizmette sınır tanımayan Türkyılmaz bu sefer de Türkiye Radyo Amatörleri Cemiyeti ile bir protokol gerçekleştirdi.

Yahşihan Belediyesi bünyesinde 6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremin ardından bir ilk olarak kurulan Afet İşleri Müdürlüğü, çalışmalarına hız kesmeden devam ederken olası bir afet durumunda Kırıkkale ve Yahşihan için aldığı önlemlere bir yenisini daha ekledi. Afet bölgelerindeki çalışmalarından ötürü Cumhurbaşkanlığı tarafından üstün hizmet madalyası alan Türkiye Radyo Amatörleri Cemiyeti ile işbirliği protokolüne imza atan Başkan Türkyılmaz bu sayede afet durumundaki sinyal kesintilerine karşı vatandaşlarını güvence altına aldı.

Bu haber toplam 15 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.