YAHŞİHAN’DA KORKUTAN YANGIN

YAHŞİHAN’DA KORKUTAN YANGIN
 Muhabir
Kırıkkale'nin Yahşihan ilçesi Yenişehir Mahallesinde bir apart dairenin dubleks katında çıkan yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü. Yangında büyük çapta maddi hasar oluştu.HABER: YELİZ ERDEMYARALANMA OLMADIEdinilen bilgilere...

Kırıkkale'nin Yahşihan ilçesi Yenişehir Mahallesinde bir apart dairenin dubleks katında çıkan yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü. Yangında büyük çapta maddi hasar oluştu.

YARALANMA OLMADI

Edinilen bilgilere göre yangın, Yahşihan ilçesi Yenişehir Mahallesi Osmangazi Caddesi'nde bulunan bir apartmanda meydana geldi. Apartmanın 4. katındaki apart dairenin dubleks katında şofbenden çıktığı değerlendirilen yangında, alevler kısa sürede apart dairesi sardı.İhbar üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.Yahşihan Belediyesi itfaiye ekipleri yangına müdahale ederek söndürdü.Polis ekipleri de megafonla uyarıda bulunarak apartman sakinlerini binadan tahliye ederek bina çevresine emniyet şeridi çekti.Herhangi bir yaralanmanın olmadığı yangında maddi hasar oluştu.

Bu haber toplam 27 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.