Ayyıldız Derneği yardıma koşuyor

Ayyıldız Derneği yardıma koşuyor
 İnternet Editörü
Ayyıldız Yardım Derneği şu ana kadar kampanya gelen yardımların bir bölümünü Perşembe gününden itibaren dağıtmaya başlayacak. Yardım kolileri dernek gönülleri tarafından mahallelerde ve adresi önceden tespit edilen dar gelirli insanlara ulaştırılacak.

4 BÖLGEDE DAĞITIM

Kampanyada Kırıkkale, Suriye Türkmen bölgesi, Balkanlar ve Afrika olmak üzere 4 bölge yardım alanı seçildi. Balkanlarda Makedonya'ya erzak kolisi 900 TL, Kırıkkale 500 TL Afrika'da kişi başı iftar 2 dolar ve Suriye'de Türkmen bölgesi için 25 kiloluk un 350 TL üzerinden Ramazan ayı kampanyası başlatıldı.

CAMİİ İNŞAATINA DESTEK

Ayyıldız Yardım Derneği Genel Başkanı Seyit Ahmet Acar yaptığı açıklamada ayrıca Balkanlarda Makedonya ve Bulgaristan'da Ustrumca ve Eski Zagra şehirlerinde yaşayan Müslümanların ilk defa yaptıkları Cami içinde destek kampanyalarının devam ettiğini hatırlattı. Camiler için toplanan bağışlarda bu hafta ilgili ülkelerin müftülüklerine ulaştırılacak.

MAZLUM COĞRAFYALAR

Başkan Acar yaptığı açıklamada " Dernek olarak amacımız Müslüman Türk coğrafyasına ve mazlum milletlere hayırseverlerimizin desteğiyle yardımlar götürmek milli ve manevi bağlarımızı güçlendirmek bir dindaşlarımızın ve soydaşlarımızın yalnız olmadıklarını hatırlatmaktır. Bu anlamda dernek olarak faaliyetlerimiz devam etmektedir. Hayırseverlerden uygun gördükleri yerlere yardımlarını Cami inşaatlarını ise desteklerini bekliyoruz ."şeklinde ifade etti.

Bu haber toplam 123 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.