Yeni kültür merkezi ve müze çalışmalarını görüştüler

Yeni kültür merkezi ve müze çalışmalarını görüştüler
Kırıkkale Valisi Yunus Sezer beraberinde Ak Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can ve Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ile birlikte Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'u ziyaret ettiler. Ziyarette Kırıkkale’ye yapılması...

Kırıkkale Valisi Yunus Sezer beraberinde Ak Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can ve Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ile birlikte Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'u ziyaret ettiler. Ziyarette Kırıkkale’ye yapılması planlanan yeni Kültür Merkezi ve müze çalışmaları gündeme geldi.

DESTEK İSTEDİLER

Ziyaretle ilgili açıklamalarda bulunan Kırıkkale Valisi Yunus Sezer, “Milletvekili Ramazan Can ve Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ile birlikte Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'u ziyaret ettik. Ziyarette, Kültür Merkezi yapımı ve Kırıkkale’de çıkan tarihi eserlerin yine ilimizde sergilenmesi amacıyla oluşturulacak müze çalışmaları hakkında görüşmeler gerçekleştirdik” ifadelerini kullandı. Belediye Başkanı Saygılı’da “Kültür ve Turizm Bakanımız Mehmet Nuri Ersoy'u ve Bakan Yardımcımız Nadir Alparslan’ı, ziyaret ettik. Kırıkkale'mizin tarihi ve kültürel değerlerinin korunması, yaşatılması konusunda karşılıklı görüş alışverişinde bulunup desteklerini istedik” diye konuştu.

Bu haber toplam 98 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.