70 Litre Atık Yağ Topladılar

70 Litre Atık Yağ Topladılar
Kırıkkale Atatürk Sağlık Meslek Lisesi öğrencileri Dünya Çevre Haftası etkinlikleri kapsamında 70 litre atık yağ topladılar.HABER: TAHİR ERDEMKırıkkale Atatürk Sağlık Meslek Lisesi öğrencileri çevre kirliliğini önlemek...

Kırıkkale Atatürk Sağlık Meslek Lisesi öğrencileri Dünya Çevre Haftası etkinlikleri kapsamında 70 litre atık yağ topladılar.

Kırıkkale Atatürk Sağlık Meslek Lisesi öğrencileri çevre kirliliğini önlemek ve geri dönüşüme katkı sağlamak adına güzel bir davranışa imza attı. Öğrenciler biriktirdikleri 70 litre bitkisel atık yağı Yahşihan Belediyesi İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğüne teslim ettiler.

Kırıkkale Atatürk Sağlık Meslek Lisesi öğrencilerini örnek davranışından dolayı tebrik eden Yahşihan Belediyesi yetkilileri okula 20 litre sıvı sabun hediye etti. Geri dönüşüm ve sıfır atık konusunda İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürü Kubilay Kayır dünyamız için önemli konuyu tüm öğrencilere yeniden aktardı. Ayrıca Gıda Mühendisi Elif Yücel tarafından öğrencilere bitkisel atık yağdan sabun yapımı ile ilgili hem teorik hem de pratik eğitim vererek bu konu hakkında bilgilendirmede bulundu.

Bu haber toplam 9 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.