Aç kediler birbirlerinin gözlerini çıkarttılar

Aç kediler birbirlerinin gözlerini çıkarttılar
 Muhabir
Kırıkkale’nin Yahşihan ilçesine piknik yapmaya giden vatandaşlar kedilerin karınlarını doyururken, gözlerinin olmadığını fark etti. Duruma kayıtsız kalmayan vatandaşlar, “Yahşihan’da ‘Kedi Köyü’ vardı. Bu ‘Kedi...

Kırıkkale’nin Yahşihan ilçesine piknik yapmaya giden vatandaşlar kedilerin karınlarını doyururken, gözlerinin olmadığını fark etti. Duruma kayıtsız kalmayan vatandaşlar, “Yahşihan’da ‘Kedi Köyü’ vardı. Bu ‘Kedi Köyü’nde yaralı hayvanlar tedavi ediliyordu. Neden bu hayvanların gözleri yaralı?” diye serzenişte bulundular.

Kırıkkale’nin Yahşihan ilçesinde bulunan mesire alanlarındaki kedilerin gözleri zarar gördü. Yetkililere seslenen piknikçiler, “Biz bugün buraya pikniğe geldik. Yemeğimizi yedikten sonra kedileri beslemek için bir şeyler verdik. Fakat kedilerin hepsi aç. Verdiğimiz yiyecekleri kapışmak için birbirlerinin gözlerini çıkarttılar. Bu duruma bizler çok üzüldük.

Yahşihan Belediyesi ‘Kedi Köyü’nün aylardır reklamını yapıyordu. Neden bu kediler ‘Kedi Köyü’ne götürülmüyor? Neden bu kedilerin bakımı yapılmıyor?

Sizlerin aracılığı ile Yahşihan Belediyesi yetkililerine sesleniyoruz. Lütfen bu kedilerin daha fazla zarar görmesini engelleyin” dediler.

Aç kediler birbirlerinin gözlerini çıkarttılar - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Bu haber toplam 30 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.