ASKF yeni yönetimini belirledi

ASKF yeni yönetimini belirledi
Kırıkkale Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Olağan Genel Kurulu yapıldı. Yapılan genel kurulda tek aday olan mevcut başkan Sırrı Zengin, yeniden başkanlığa seçildi.RAPORLAR OYLANDIKırıkkale ASKF’de seçim heyecanı...

Kırıkkale Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Olağan Genel Kurulu yapıldı. Yapılan genel kurulda tek aday olan mevcut başkan Sırrı Zengin, yeniden başkanlığa seçildi.

RAPORLAR OYLANDI

Kırıkkale ASKF’de seçim heyecanı yaşandı. ASKF’nin Olağan Genel Kurulu Türkiye Emekliler Lokali’nde yapıldı. Kongreye Yahşihan eski Belediye Başkanı Ahmet Sungur, Esnaf ve Sanatlarlar Odaları Birliği Başkanı Osman Cebeci, Müstakil Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cengiz Selci, oda başkanları, amatör spor kulüplerinin yöneticileri, üyeler ve çok sayıda kişi katıldı. Kongre saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Kongrenin Divan Başkanlığını Yahşihan eski Belediye Başkanı Ahmet Sungur seçilirken Cengiz Selci ve Talat Akbulut’ta divan üyeliğine seçildi. Genel kurulda yönetim kurulu faaliyet raporu, mali rapor ve denetleme kurulu raporu okunarak genel kurula bilgi verildi ve oy birliği ile ibra edildi. Dilek ve temennilerin ardından seçime geçildi.

ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR

Kongrede tek aday olan mevcut Başkan Sırrı Zengin delegelerin güvenoyunu alarak 5’nci kez başkanlık koltuğuna oturdu. Burada bir teşekkür konuşması yapan Başkan Zengin, Kırıkkale’de spora ve sporcuya önem verdiklerini söyleyerek, “Bizler ASKF olarak sizler için gece gündüz çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İnşallah bu yeni dönemde de hep birlikte güzel işlere imza atacağız” diye konuştu.

Kırıkkale’de amatörü hak ettiği noktalara taşıdıklarını ve daha ileri gideceklerini söyleyen Zengin, “Güçlü amatör, güçlü ASKF sloganı ile yola çıkmıştık. Bu sloganla da görev yaptığımız süre içerisinde çok güzel projelere imza attık. Bundan sonra da hep birlikte yeni projelere imza atmaya devam edeceğiz. Kongremize katılan siz değerli misafirlerimize de teşekkür ederim” dedi.

İŞTE YÖNETİM

Başkan Sırrı Zengin’in Yönetim Kurulunda Metin Süngü, Talat Akbulut, Mustafa Demirel, Pelin Akkurt, Eyüp Aygör, Sabri Turgut, Nagihan Bayrak, Murat Ağırman, Çağlar Atmaca, Neşe Sarar ve Mustafa Gülunay yer aldı. Onur Kurulunda ise Ahmet Sungur, Turgut Özden, Asallettin Pekdoğan ve İsmail Ünal yer aldı. HABER: Şeyma Fidan

Bu haber toplam 40 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.