BAKAN YARDIMCISI DEMİRCAN KIRIKKALE’DE

BAKAN YARDIMCISI DEMİRCAN KIRIKKALE’DE
 Yazı İşleri Müdürü
Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan çeşitli temaslarda bulunmak üzere Kırıkkale’ye geldi. Valilik, Belediye ve çeşitli ziyaretlerde bulunan Bakan Yardımcısı Demircan, Kırıkkale’de sürdürülen çalışmalar...

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan çeşitli temaslarda bulunmak üzere Kırıkkale’ye geldi. Valilik, Belediye ve çeşitli ziyaretlerde bulunan Bakan Yardımcısı Demircan, Kırıkkale’de sürdürülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

HACI TAŞAN'IN ESERLERİ HEDİYE EDİLDİ

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Kırıkkale’ye gelen Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan, ilk olarak Kırıkkale Valiliğini ziyaret etti. Tirenle Kırıkkale’ye gelen Bakan Yardımcısı Demircan’ın Valiliğe gelişinde Kırıkkale Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu tarafından karşılanandı. Valilik Şeref Defterini imzalayan Bakan Yardımcısı Demircan'a Vali Bülent Tekbıyıkoğlu, Kırıkkale’nin halk ozanı Hacı Taşan'ın eserlerinin bulunduğu plağı pikabıyla birlikte hediye etti. Vali Tekbıyıkoğlu, Kırıkkale ve Kırşehir'in "Abdallık" kültürünün merkezi olduğunu söyledi. Neşet Ertaş'ın ustası Taşan'ın Keskinli olduğuna vurgu yapan Vali Tekbıyıkoğlu, "Kültür ve Turizm Bakanlığı ile İl Özel İdaresinin desteğini alarak Hacı Taşan'ın eserlerini tekrar plak haline getirdik. Pikabıyla beraber size hediye ediyoruz." dedi. Demircan da aldığı en anlamlı hediyelerden birisi olduğunu belirterek, Tekbıyıkoğlu'na teşekkür etti.

KIRIKKALE BELEDİYESİNE ZİYARET

Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan daha sonra Kırıkkale Belediyesine ziyarette bulundu. Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı tarafından karşılanan Bakan Yardımcısı Demircan daha sonra makama geçti. Burada Kırıkkale Belediyesinin Kültür ve Turizm alanında yaptığı ve yapacağı çalışmalar hakkında Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’dan bilgi alan Bakan Yardımcısı Demircan, çalışmalarında başarılar diledi. Bakan Yardımcısı Demircan’a Ak Parti İl Başkanı Mustafa Kaplan’da eşlik etti.

Bu haber toplam 13 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.