Başkan Türkyılmaz'dan anlamlı ziyaret

Başkan Türkyılmaz'dan anlamlı ziyaret
 Yazı İşleri Müdürü
Önceki gün çalışan gazetecilerle bir araya gelen Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz gazetemize ziyarette bulunarak 10 Ocak Çalışan gazeteciler gününü kutladı.KAMUOYUNUN AYDINLATILMASINDA ÖNEMLİ ROL ÜSTLENİYORSUNUZYahşihan...

Önceki gün çalışan gazetecilerle bir araya gelen Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz gazetemize ziyarette bulunarak 10 Ocak Çalışan gazeteciler gününü kutladı.

KAMUOYUNUN AYDINLATILMASINDA ÖNEMLİ ROL ÜSTLENİYORSUNUZ

Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz beraberinde Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Musa Hacıbaloğlu ile birlikte 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla ziyarette bulundu. Gazetemiz yönetim Kurulu Üyesi Adem Yılmaz ve Yazı İşleri Müdürümüz Mehmet Erkoç ile bir süre görüşen Belediye Başkanı Türkyılmaz, gazeteciler gününü kutladı. Gazetecilik mesleğinin günümüz şartlarında doğru bilgiye ulaşma noktasında öneminin bir kat daha arttığını belirten Başkan Türkyılmaz “Kamuoyunu aydınlatmada, doğru bir bilinçle toplumun bilgilendirilmesinde, hakikatlerin dolaşıma sokulmasında gazetecilerin önemi çok büyüktür. Bu vesileyle, görevlerini yaparken hayatını kaybeden basın çalışanlarını saygıyla anıyor, zorlu şartlar altında, büyük bir özveriyle mesleklerini icra eden tüm gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutluyorum” dedi.

Bu haber toplam 7 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.