Başkan Yıldırım’dan “Mevlid Kandili” Mesajı

Başkan Yıldırım’dan “Mevlid Kandili” Mesajı
 Yazı İşleri Müdürü
Keskin Belediye Başkanı Dede Yıldırım, Mevlid Kandili dolayısıyla yayımladığı mesajında, “Mevlid Kandili’nin İslam âlemi başta olmak üzere tüm insanlığa sağlık, rahmet, bereket ve huzur getirmesini Yüce Allah’tan...

Keskin Belediye Başkanı Dede Yıldırım, Mevlid Kandili dolayısıyla yayımladığı mesajında, “Mevlid Kandili’nin İslam âlemi başta olmak üzere tüm insanlığa sağlık, rahmet, bereket ve huzur getirmesini Yüce Allah’tan temenni ederim” dedi.

Yıldırım mesajında; “Sen olmasaydın alemleri yaratmazdım sözüne mazhar olan, alemlere rahmet olarak gönderilen sevgililer sevgilisi Peygamber-i Zişan Efendimize salat ve selam gönderiyorum. Peygamberler sultanının, dünyaya teşriflerinin yıl dönümünün ülkemiz, milletimiz ve ümmeti Muhammed için manevi bir uyanışa, yeni bir dirilişe, yeni bir şahlanışa vesile olmasını Yüce Mevla'dan niyaz ediyorum. Allah'ın selamı, Ehl-i Beyt'in, Ashab-ı Kiram'ın ve 14 asırdır kalplerimizi ilim, hikmet ve irfanlarıyla yoğuran tüm hak aşıklarının üzerine olsun. Mevlid Kandilimiz mübarek olsun” dedi.

Bu haber toplam 10 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.