Belediye basında Baydar dönemi

Belediye basında Baydar dönemi
Bir süredir vekaletle yürütülen Kırıkkale Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü görevine eski gazetecilerden Altu Baydar atandı. Kırıkkale Adliyesindeki görevindeki ilişiğini kesen Baydar yeni görevine başladı.YENİ...

Bir süredir vekaletle yürütülen Kırıkkale Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü görevine eski gazetecilerden Altu Baydar atandı. Kırıkkale Adliyesindeki görevindeki ilişiğini kesen Baydar yeni görevine başladı.

YENİ GÖREVİNE BAŞLADI

Kırıkkale Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü görevine eski gazeteci Altuğ Baydar getirildi. 1997-2005 yılları arasında Kırıkkale’de bulunan basın kuruluşlarında görev yapan Baydar, dönemin önde gelen gazetecileri arasında yer almayı başardı. 2005’de Adalet Bakanlığı’nın açtığı sınavı kazanarak Kırıkkale Adliyesi’nde göreve başlayan Baydar, Adliyenin bir süredir Medya İletişim Bürosunda görev yapıyordu. Başsavcılık bünyesinde çeşitli görevlerde bulunan Baydar, adliyedeki görevinden ayrılarak Kırıkkale Belediyesindeki yeni görevine başladı.

Bu haber toplam 159 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.