BELEDİYE EKİPLERİ SAHADA

BELEDİYE EKİPLERİ SAHADA
 Yazı İşleri Müdürü
Bahşılı ilçesinde Belediye ekipleri kış öncesi ve kış aylarında saha çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.HABER: YAKUP ÖZCANEKİPLER ÇALIŞIYORBahşılı ilçesinde Belediye ekipleri kış öncesi ve kış aylarında saha...

Bahşılı ilçesinde Belediye ekipleri kış öncesi ve kış aylarında saha çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

EKİPLER ÇALIŞIYOR

Bahşılı ilçesinde Belediye ekipleri kış öncesi ve kış aylarında saha çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin’de hem personele destek olmak ve hem de saha çalışmalarını yerinde görmek maksadıyla inceleme ve ziyaretlerde bulunuyor. Ekipler, ilçenin çeşitli mahalle, bölge ve noktalarında çalışma yürütüyorlar. Başkan Tekin sık aralıklarla çalışma alanlarına ziyaretlerde bulunarak inceleme yapıyor ve çalışmaları yerinde görerek bilgi alıyor. Ayrıca vatandaşlardan gelen talep ve öneriler doğrultusunda çalışmalara yön veriliyor.

BAŞKAN TEKİN BİLGİ VERDİ

Ekiplerin çalışmaları konusunda bilgi veren Başkanı Tekin, “İlçemizde saha çalışmalarını yerinde inceledik ve mesai arkadaşlarımıza yapılması gerekenleri konuştuk. Toprak yollarımıza çıkan asfalt parçacıkları serimine devam ettik” dedi. Ekipler, özellikle yollarda asfalttan çıkan mıcır serimi yaparken, kaldırım düzenleme, onarım, araçların bakımı, park ve bahçe alanlarındaki kışlık çalışmaları yerine getiriyor. Başkan Tekin, soğuk  havaya aldırmadan çalışmaları büyük bir özveri ile yürüten ekiplere hem destek oldu ve hem de çalışmalarında kolaylıklar dileyerek emekleri için teşekkür etti.

KIŞ İÇİN HAZIRLIK

Kış bastırmadan tüm hazırlıkları tamamlama gayretinde olan Bahşılı Belediyesi’nin ilçe genelinde bir çok alanda çalışma yürüttüğü vurgulandı. Bu nedenle ekiplerin bir çok mahalle, bölge ve noktada çalışma yaptığı belirtildi. Çalışmaların bir an önce tamamlanması için gayret gösteriliyor. Bu arada kış için de hem bu çalışmalar ve hem de diğer tedarik çalışmaları ile ilgili hazırlık da yapılıyor.

Bu haber toplam 17 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.