Çerikli’de çiftçi buluşması

Çerikli’de çiftçi buluşması
Kırıkkale’nin Çerikli Beldesinde Tarım ve Orman İl Müdürlüğü tarafından çiftçi buluşmaları düzenlendi. Toplantıda üreticiler bilgilendirilirken, sorun ve talepleri alındı.TALEPLERİ ALINDITarım ve Orman İl Müdürü Sırrı...

Kırıkkale’nin Çerikli Beldesinde Tarım ve Orman İl Müdürlüğü tarafından çiftçi buluşmaları düzenlendi. Toplantıda üreticiler bilgilendirilirken, sorun ve talepleri alındı.

TALEPLERİ ALINDI

Tarım ve Orman İl Müdürü Sırrı Yılmaz, il ve ilçe müdürlüğü ekipleri, Delice İlçesine bağlı Çerikli Beldesi’nde üreticilerle buluştu. İl Müdürü Yılmaz, Belediye Başkanı Nuh Şahin'in de katılım sağladığı buluşmada üreticilere sektör ile ilgili konularda bilgilendirme yaparak, üreticilerin talep ve sorunlarını dinlendi.

ÜRETİCİLER BİLGİLENDİRİLDİ

Belediye Başkanı Şahin, İl Müdürü Yılmaz'a üretimin ve hayvancılığın geliştirilmesi ve yaygınlaştırılması için vermiş oldukları destekten ve ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, belde halkının taleplerini iletti. Akabinde İl Müdürü Sırrı Yılmaz beldede ve Yeniyapan Köyü’nde bulunan hayvancılık işletmelerine ziyaretler gerçekleştirdi. İşletmelerde incelemelerde bulunarak, işletme sahiplerine hayvancılığın geliştirilmesi yönünde bilgilendirmelerde bulunuldu.

Bu haber toplam 8 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.