EKİPLER 7/24 GÖREVDE

EKİPLER 7/24 GÖREVDE
Yıllar sonra yoğun kar yağışının yaşandığı Kırıkkale’de en büyük görev onlara düşüyor. Onlar yolu ulaşıma kapanan her köye, ambulansı yolda kalan her hastaya, elektriği kesilen her köyün imdadına yetişiyor. ...

Yıllar sonra yoğun kar yağışının yaşandığı Kırıkkale’de en büyük görev onlara düşüyor. Onlar yolu ulaşıma kapanan her köye, ambulansı yolda kalan her hastaya, elektriği kesilen her köyün imdadına yetişiyor.  Onlar İl Özel İdaresi ekiplerinden başkası değil. Genel Sekreter Haluk Karahan önderliğindeki İl Özel İdaresi ekipleri karla mücadele kapsamında 6 Greyder, 7 Kar temizleme kamyonu, 8 Beko loader, 42 personel ile çalışmalarına 7/24 esasına göre sahada görev yapıyor.

KAR YAĞIŞI ETKİSİNİ SÜRDÜRÜYOR

Yoğun kar yağışı Kırıkkale’de ekişini sürdürüyor. Gün içerisinde yağan kar zaman zaman ulaşımda aksamalara neden oluyor. Kırıkkale şehir merkezinin yanı sıra ilçelerde de etkisini sürdüren kar yağışı sonrası yaşanan sürgün ise karla mücadele ekiplerinin çalışma programını olumsuz etkiliyor. Sürgün ihbarını alan ekipler o bölgeye yönlendirilirken, yapılan çalışma sonrası yol yeniden ulaşıma açılıyor. 185 köyü bulunan Kırıkkale’de İl Özel İdaresi ekipleri karla mücadele kapsamında 6 Greyder, 7 Kar temizleme kamyonu, 8 Beko loader, 42 personel ile çalışmalarına 7/24 esasına göre devam ediyor.

SÜRGÜNLER MEYDANA GELİYOR

Kar yağışının başladığı ilk günden itibaren çalışmalarına kesintisiz devam eden Kırıkkale İl Özel İdaresi ekipleri tüm koy yollarında karla mücadele çalışması gerçekleştirdi. Ekipler kar yağışı sonrası yaşanan sürgün nedeniyle bir yolda birkaç kez yeniden çalışma yapmak zorunda kalıyor. Görev sahası belediye dışında kalan köy yollarını açmak olan İl Özel İdaresi ekipleri zaman zaman belediye ekiplerine de destek veriyor. Yaşanan kar yağışını yakından takip ettiklerini belirten İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Haluk Karahan, köy yollarının ulaşıma kapanmasını beklemeden müdahale ettiklerini söyledi.

KARAHAN KESKİN ŞANTİYESİNDE

Karla mücadele çalışmalarının sürdürüldüğü bölgelerdeki ekipler ile sık sık bir araya gelen İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Haluk Karahan gerekli yönlendirmeleri de yerinde gerçekleştiriyor. Kar yağışının en yoğun yaşandığı ve Kırıkkale’nin en fazla köyüne sahip ilçesi Keskin’deki şantiyeyi ziyaret eden Genel Sekreter Karahan, kar yağışının başladığı ilk günden itibaren 7/24 çalışma esasına göre  Köy yollarında herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması adına bütün gücüyle çalışan Keskin Şantiyesi ekiplerine kolaylıklar diledi. Yollarda da incelemelerde bulunan Karahan, kar yağışının yaşandığı esnada sahada görev yapan Jandarma ve polis trafik ekiplerini de ziyaret ederek kolaylıklar diledi. HABER: Mehmet Erkoç

Bu haber toplam 11 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.