Erdoğan Kırıkkale’ye gelecek

Erdoğan Kırıkkale’ye gelecek
Türk savunma sanayinde merkez olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Kırıkkale 10 Mart’ta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı ağırlayacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan MKE’nin Kırıkkale’deki fabrikalarında bir dizi incelemelerde...

Türk savunma sanayinde merkez olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Kırıkkale 10 Mart’ta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı ağırlayacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan MKE’nin Kırıkkale’deki fabrikalarında bir dizi incelemelerde bulunacak.

MKE’DE İNCELEMELERDE BULUNACAK

Cumhurbaşkanı Erdoğan geçtiğimiz aylarda anonim şirketine dönüştürülen Makine ve Kimya Endüstrisinde yapılan çalışmaları yerinde incelemek üzere 10 Mart Perşembe günü Kırıkkale’ye gelecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ziyaret esnasında Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, MKE Genel Müdürü Yasin Akdere de eşlik edecek. Erdoğan ziyareti kapsamında, MKE’de Mühimmat ve Savunma Sanayi alanında geliştirilen son teknoloji projeleri de yerinde inceleyecek. Ayrıca Erdoğan’ın şehir merkezinde yapımı devam eden silah müzesi inşaat çalışması ile silah fabrikası içerisinde bulunan silah müzesinde incelemelerde bulunması bekleniyor.

Bu haber toplam 9 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.