Geleneksel Dinek Dağı Cumhuriyet Yürüyüşü yapıldı

Geleneksel Dinek Dağı Cumhuriyet Yürüyüşü yapıldı
Kırıkkale’de, Cumhuriyetimizin kuruluşunun yıldönümlerinde geleneksel hale getirilen Geleneksel Dinek Dağı Cumhuriyet Yürüyüşü yapıldı. Cumhuriyetimizin 98. Yıldönümü münasebetiyle yapılan yürüyüş 1744 rakımlı Dinek...

Kırıkkale’de, Cumhuriyetimizin kuruluşunun yıldönümlerinde geleneksel hale getirilen Geleneksel Dinek Dağı Cumhuriyet Yürüyüşü yapıldı. Cumhuriyetimizin 98. Yıldönümü münasebetiyle yapılan yürüyüş 1744 rakımlı Dinek Dağın zirvesinde tamamlandı.

ZİRVEDE CUMHURİYET COŞKUSU

Cumhuriyetimizin 98. Yıldönümü münasebeti ile Dinek Dağı zirvesine “13. Geleneksel Dinek Dağı Cumhuriyet Yürüyüşü” gerçekleştirildi. Etkinliğe Balışeyh Kaymakamı İbrahim Gökçe, Gençlik ve Spor İl Müdürü Aziz Sinan Alp, Kırıkkale Üniversitesi öğrencileri, spor kulüpleri, sporcular ve davetliler katıldı. Kırıkkale’nin en yüksek dağı olan 1744 metre yüksekliğindeki Dinek Dağı’na yürüyüş saat 10:00’da başladı. Yüzlerce davetli Dinek Dağı’nın zirvesine ulaşmak için yürüdü.

ZİRVE DEFTERİ İMZALANDI

Zirveye ulaşıldığında yapılan saygı duruşu ve akabinde okunan İstiklal Marşımızın ardından, Balışeyh Kaymakamı İbrahim Gökçe tarafından zirve defteri imzalandı. Gençlik ve Spor İl Müdürü Aziz Sinan Alp yaptığı konuşmada “Bu sene 13.’sünü gerçekleştirdiğimiz Cumhuriyetimizin 98. Kuruluş Yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde Dinek Dağı yürüyüşüne katıldığınız için hepinize teşekkür ediyorum. Bu günleri bizlere kazandıran başta Büyük Önder Atatürk ve Silah Arkadaşlarını ve ülkemizin güvenliği için canlarını veren şehitlerimizi rahmetle anıyorum” dedi.

Bu haber toplam 23 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.