Hisarcıklıoğlu oda ve borsa üyelerinin misafiri oldu

Hisarcıklıoğlu oda ve borsa üyelerinin misafiri oldu
 Yazı İşleri Müdürü
Çeşitli temaslarda bulunmak ve Ticaret Borsası tarafından yaptırılan yeni hizmet binasının açılışına katılmak üzere Yozgat’ta giden Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Yozgat dönüşünde...

Çeşitli temaslarda bulunmak ve Ticaret Borsası tarafından yaptırılan yeni hizmet binasının açılışına katılmak üzere Yozgat’ta giden Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Yozgat dönüşünde Kırıkkale Ticaret Borsası ile Ticaret ve Sanayi Odası yönetici ve üyeleriyle bir araya geldi.

SEKTÖRÜN TALEPLERİNİ DİNLEDİ

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Yozgat programı sonrasında Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası ile Kırıkkale Ticaret Borsası Meclis üyeleri ile bir araya geldi. Hisarcıklıoğlu, sektörlerde yaşanan sıkıntılar ve talepler konusunda sohbet etti.​ Ziyarette Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Harun Sümer, Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Varlı ve odaların üyeleri hazır bulundu.

İSTİŞAREDE BULUNDUK

TSO Başkanı Ahmet Varlı’nın daveti üzerine Kırıkkale’ye gelen Hisarcıklıoğlu, meclis üyeleri ile bir araya gelerek sohbet edip istişarede bulundu. Ağırlıklı olarak Sektörlerde yaşanan sıkıntılar ve talepler konusunda gerçekleşen çay sohbetinde meclis üyeleri sektörlerinde yaşanan sıkıntılar hakkında bilgiler vererek bu sorunların hükümetin ilgili bakanlıklarına iletilmesi talebinde bulundular. Tüm talepleri eksiksiz şekilde ilgili bakanlara bizzat aktaracağını ifade eden Hisarcıklıoğlu, Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası’nı yakından takip ettiğini, üyelerine 5 yıldızlı hizmet veren TSO’nun hizmet ve faaliyetlerini takdir ettiğini söyledi. Odanın projeleri hakkında Hisarcıklıoğlu’na bilgi veren TSO Başkanı Ahmet Varlı, Kırıkkale’de sanayinin ve ihracatın gelişmesi için yapılan çalışmaları anlattı. .

TOGG MARTTA YOLLARDA GÖRÜLECEK

Yerli otomobil TOGG hakkında bilgi veren Hisarcıklıoğlu, "Türk insanının büyük bir hayali vardı. 110 yıllık, 120 yıllık işte kendi otomobilini yapmak. 60 sene önce yarı yolda kaldık. O sebepten bu sebepten ama Allah nasip ederse inşallah bu sene 29 Ekim'de Türkiye'nin, bütün özlük hakları bizim olan TOGG'un fabrikasının açılışını gerçekleştireceğiz. Yüzde 100 elektrikli bütün hakları Türkiye'nin olan otomobilini dünya piyasasına da sunmuş olacağız inşallah. Martta da hep beraber binmeye başlayacağız. Yollarımızda TOGG'u göreceksiniz" diye konuştu.

Bu haber toplam 7 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.