İki bastonla aşı olmaya geldi

İki bastonla aşı olmaya geldi
Kırıkkale Belediyesi Millet Kıraathanesinde başlatılan randevusuz aşı uygulamasına iki bastonu ile gelen 76 yaşındaki Mustafa dede, vatandaşlara da çağrıda bulunarak aşı olmaya davet etti.FIRSATI DEĞERLENDİRELİMKoronavirüs’e...

Kırıkkale Belediyesi Millet Kıraathanesinde başlatılan randevusuz aşı uygulamasına iki bastonu ile gelen 76 yaşındaki Mustafa dede, vatandaşlara da çağrıda bulunarak aşı olmaya davet etti.

FIRSATI DEĞERLENDİRELİM

Koronavirüs’e karşı Kırıkkale’de aşı kampanyası kapsamlı olarak devam ediyor. Bir taraftan hastanelerde, diğer taraftan Aile Hekimlikleri aracılığı ile Kırıkkale’de yapılan aşı uygulamaları mobil aşı ekipleri ve Kırıkkale Belediyesi Millet Kıraathanesinde oluşturulan aşı odasıyla devam ediyor. Kırıkkale Belediyesi Millet Kıraathanesinde başlatılan randevusuz aşı uygulamasına iki bastonu ile gelen 76 yaşındaki Mustafa dede, vatandaşlara da çağrıda bulunarak aşı olmaya davet etti.  Mustafa dede “İki bastonumla bende aşı olmak için geldim. Devletimizin yaptığı büyük bir hizmet. Bu fırsatı değerlendirelim, en kısa sürede gelelim aşımızı olalım. Faydalı olur inşallah” dedi. Mustafa dedenin mesajı Kırıkkale Valiliği sosyal medya hesabından da paylaşılarak örnek gösterildi. Diğer taraftan 7 Temmuz 2021 tarihi itibariyle Kırıkkale’deki aşı kullanım sayısı 204 bin 338 doza yükseldi.

Bu haber toplam 5 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.