Jandarma yalnız bırakmadı

Jandarma yalnız bırakmadı
Kırıkkale İl Jandarma Komutanlığınca dini bayramlar ve milli günlerde şehit aileleri ve gazilere, köy ve kasabalarda yalnız yaşayan ve kimsesi olmayan yaşlı vatandaşlara yönelik düzenli olarak devam eden ziyaretler bu Kurban...

Kırıkkale İl Jandarma Komutanlığınca dini bayramlar ve milli günlerde şehit aileleri ve gazilere, köy ve kasabalarda yalnız yaşayan ve kimsesi olmayan yaşlı vatandaşlara yönelik düzenli olarak devam eden ziyaretler bu Kurban Bayramında da gerçekleşti.

YAŞLI VATANDAŞLARA EVLERİNDE ZİYARET

Kurban Bayramı dolayısıyla Jandarma sorumluluk sahasında bulunan, 49 şehit ve 18 gazi ailesi evlerinde ziyaret eden Kırıkkale İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler ziyaretlerinde vatandaşların bayramlarını kutladı. Ayrıca köy ve kasabalarda 80 yaşın üzerinde olan ve yalnız yaşayan 41 yaşlı vatandaşa da özel bayram ziyareti gerçekleştiren ekipler, yaşlıların bayramlarını tebrik etti. Jandarma ekiplerince ziyaret gerçekleştirilen vatandaşlar, bu ziyaretlerden büyük memnuniyet duyduklarını ifade ettiler.

JANDARMA VATANDAŞIN EMRİNDE

Konuyla ilgili yapılan açıklamada “Kırıkkale Valisi Yunus Sezer'in talimatları doğrultusunda Covid-19 Salgını tedbirleri dikkate alınarak yapılan bayramlaşma ve gönül alma ziyaretlerinde, yaşlı vatandaşlara salgın hastalıkla ilgili bilgilendirmeler de yapılarak, devletin her zaman yanlarında olduğu belirtilmiştir. Özellikle köylerde yalnız yaşayan yaşlı vatandaşlarımıza "Kimesizlerin kimsesinin Jandarma" olduğu, bu ziyaretlerin bayram gibi özel günlere bağlı kalmaksızın devam edeceği, Jandarmanın her zaman vatandaşımızın emrinde ve hizmetinde bulunduğu belirtilmiştir” ifadelerine yer verildi.

Bu haber toplam 3 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.