Akdoğan'dan duygusal ziyaret

Akdoğan'dan duygusal ziyaret
 Yazı İşleri Müdürü
Sağlık-Sen Şube Başkanı Recep Akdoğan, Mehmet Akif Dolu ile birlikte 1990-1994 yılları arasında Çerikli Sağlık Meslek Lisesi Müdürleri ve aynı zamanda matematik öğretmeni olan Mehmet Yıldız’ı ziyaret etti.HABER: YAKUP ÖZCANKırıkkale...

Sağlık-Sen Şube Başkanı Recep Akdoğan, Mehmet Akif Dolu ile birlikte 1990-1994 yılları arasında Çerikli Sağlık Meslek Lisesi Müdürleri ve aynı zamanda matematik öğretmeni olan Mehmet Yıldız’ı ziyaret etti.

Kırıkkale Leyla İsa Aktuğ Ortaokulunda Müdür olarak görev yapan öğretmeni makamında ziyaret eden Şube Başkanı Akdoğan duygusal ziyaretinde;  “Bizlere yol gösteren, yolumuza ışık olan, sadece öğrenim sürecinde değil tüm hayatımıza etki eden karakterlerimizin iyi yönde oluşması için çaba sarf eden, Vatanımıza, Milletimize, Devletimize, Bayrağımıza hayırlı bir birey olmamız için emeklerini esirgemeyen öğretmenlerimizin haklarını ne yapsak ödeyemeyiz.  Başöğretmenimiz Atatürk’ün öğretmenlerimiz için ifadeleri son derece güzel bir tespittir. “Memleketimizi, toplumumuzu gerçek hedefe, mutluluğa eriştirmek için iki orduya ihtiyaç vardır. Biri vatanın hayatını kurtaran asker ordusu, diğeri milletin istikbalini yoğuran kültür ordusu. Bu iki ordunun her ikisi de kıymetlidir, yücedir, verimlidir, saygıdeğerdir. Fakat bu iki ordudan hangisi daha kıymetlidir, hangisi diğerine üstün tutulur? Şüphesiz böyle bir tercih yapılamaz, bu iki ordunun ikisi de hayatîdir. Bir millet kültür ordusuna malik olmadıkça, muharebe meydanlarında ne kadar parlak zaferler elde ederse etsin o zaferlerin sürekli neticeler vermesi ancak kültür ordusunun varlığına bağlıdır. Bu ikinci ordu olmadan birinci ordunun verimli sonuçları kaybolur.” şeklinde irfan ordusunun ve bu ordunun başındaki öğretmenlerimizin kıymetini ifade etmiştir.

Başöğretmenimizin ifadelerine katılmakla birlikte Öğretmenimiz Sayın Mehmet Yıldız nezdinde tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutluyor. Saygılarımızı ifade ediyoruz. Şeklinde duygularını ifade etti. Duygu dolu ziyaretimiz karşılıklı memnuniyet ifadeleri ile sonlandırıldı.

Bu haber toplam 14 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.