‘Aybüke; Öğretmen Oldum Ben’

‘Aybüke; Öğretmen Oldum Ben’
 İnternet Editörü
Eğitim-İş Kırıkkale İl Temsilciliği tarafından sineme etkinliği düzenlendi. Yaklaşık 200 kişinin katıldığı etkinlikte şehit öğretmen Şenay Aybüke Yalçın’ın hayatını konu alan ‘Aybüke; Öğretmen Oldum Ben’ adlı...

Eğitim-İş Kırıkkale İl Temsilciliği tarafından sineme etkinliği düzenlendi. Yaklaşık 200 kişinin katıldığı etkinlikte şehit öğretmen Şenay Aybüke Yalçın’ın hayatını konu alan ‘Aybüke; Öğretmen Oldum Ben’ adlı film izlendi.

MÜCADELE EDEN BİR SENDİKADIR

2017 yılında Batman’ın Kozluk ilçesinde Pkk terör örgütü tarafından düzenlenen saldırıda şehit olan öğretmen Şenay Aybüke Yalçın’ın hayatını konu alan ‘Aybüke; Öğretmen Oldum Ben’ adlı film için düzenlenen etkinliğe yaklaşık 200 kişi katıldı. Film öncesi katılımcılara seslenen Kırıkkale Eğitim-İş İl Temsilcisi Saim Cengiz  “Değerli üyelerimiz, kıymetli misafirler; Sizleri Eğitim-İş Kırıkkale Temsilciliği Yönetim Kurulu adına saygıyla, sevgiyle selamlıyor hoş geldiniz diyorum. Öncelikle şunu belirtmek isterim ki Eğitim -İş Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, laik, demokratik,  çağdaş, bilimsel, parasız eğitimi savunan bir sendikadır. Ama daha önemlisi Eğitim-İş Türkiye Cumhuriyeti’nin bağımsızlığını ve bölünmez bütünlüğünü savunan ve her şartta bunun için mücadele eden bir sendikadır. Bu vesile ile bu uğurda can veren Neşe Alten, Necmettin Yılmaz ve adını sayamadığımız diğer tüm şehit eğitim emekçileriyle birlikte Şenay Aybüke Yalçın öğretmenimizi de bir kere daha saygı ve rahmetle anıyor, kederli ailesine sabırlar diliyorum” şeklinde ifade etti.

Bu haber toplam 42 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.