AYDIN ÖZEL OKULLARI ZİYARET ETTİ

AYDIN ÖZEL OKULLARI ZİYARET ETTİ
 Yazı İşleri Müdürü
Millî Eğitim Müdürü Rıza Aydın ve beraberinde Özel Öğretim Kurumları Şube Müdürü Osman Taşçı, Öğretmenler Odası Buluşmaları kapsamında Kırıkkale’de bulunan özel okullara ziyaretlerde bulundu. Özel Güleç ABC Okullarını...

Millî Eğitim Müdürü Rıza Aydın ve beraberinde Özel Öğretim Kurumları Şube Müdürü Osman Taşçı, Öğretmenler Odası Buluşmaları kapsamında Kırıkkale’de bulunan özel okullara ziyaretlerde bulundu. Özel Güleç ABC Okullarını ve Özel DEK Koleji Okullarını ziyaret eden İl Müdürü Aydın çalışmalar hakkında bilgi aldı.

ÖĞRENCİLERLE BİR SÜRE DERS DİNLEDİ

Millî Eğitim Müdürü Rıza Aydın ve beraberinde Özel Öğretim Kurumları Şube Müdürü Osman Taşçı, Öğretmenler Odası Buluşmaları kapsamında Özel Güleç ABC Okullarını ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanı Harun Güleç, okul yöneticileri ve öğretmenlerle bir araya geldi. Okullardaki eğitim durumlarıyla ilgili bilgi alan Aydın, dersliklerde öğrencilerle bir süre ders dinledi. Daha sonra Özel DEK Koleji Okullarını ziyaret eden Milli Eğitim Müdürü Aydın Yönetim Kurulu Başkanı Taki Kaplan, okul yöneticileri ve öğretmenlerle bir araya geldi. Okullardaki eğitim durumlarıyla ilgili bilgi alan Aydın, öğrencilerin ders etkinliklerine de katıldı.

Bu haber toplam 15 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.