BAŞKAN SAYGILI’DAN ÇORUH ÖZÜ PROJESİ

BAŞKAN SAYGILI’DAN ÇORUH ÖZÜ PROJESİ
 Yazı İşleri Müdürü
Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’nın ikinci dönem seçim projeleri arasında yer alan, Kırıkkale şehir merkezini adeta ikiye bölen Çoruh Özü Rekraasyon alanı projesinin hayata geçmesi için Rehabilitasyon ihalesi...

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’nın ikinci dönem seçim projeleri arasında yer alan, Kırıkkale şehir merkezini adeta ikiye bölen Çoruh Özü Rekraasyon alanı projesinin hayata geçmesi için Rehabilitasyon ihalesi gerçekleştirildi. Çalışmaların en kısa zamanda başlayacağını belirten Belediye Başkanı Saygılı, “Çoruh Özü modern bir görünüm ile şehrimize değer katacak” diye konuştu.

ÖNEMLİ BİR ADIM DAHA ATILDI

Kırıkkale şehir merkezini adeta ikiye bölen ve zaman zaman şikayetlere neden olan Çoruh Özü artık sorun olmaktan çıkıyor. Belediye Başkanı Mehmet Saygılı 2019 yerel seçimlerinde ikinci dönem için aday olduğunda projeleri arasına Çoruh Özünü de dahil etmişti. Başkan Saygılı “Bu dönem bazı bölgelerinde yapılan çalışmalar derenin tamamını kapsayacak şekilde genişletilecek. Çoruh Özü çevresi bisiklet yolları oturma alanları, yürüyüş yolları şeklinde düzenlenecek. DSİ ile yapımında anlaşma yapıldı. DSİ ile ortaklaşa hayata geçirilecek. Dere ıslah edilecek” ifadelerine yer vermişti. Çoruh Özü deresinin ıslah edilerek şehre kazandırılması için önemli bir adım daha atıldı. Dereyi modern bir görünüme kavuşturacak Rehabilitasyon ihalesinin gerçekleştirildiği açıklandı. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı “Takipçisi olduğumuz bir çalışma ile ilgili çok önemli bilgiyi siz kadirşinas hemşehrilerim ile paylaşmak istiyorum. Çoruhözü deresi için Rehabilitasyon ihalesi gerçekleştirildi. En kısa zaman da çalışma başlayıp modern bir görünüm ile şehrimize değer katacak inşallah. Şehrimize hayırlı olsun” ifade etti.

Bu haber toplam 29 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.