BELEDİYE'DEN GAZZE’YE DESTEK KERMESİ

BELEDİYE'DEN GAZZE’YE DESTEK KERMESİ
 Yazı İşleri Müdürü
Kırıkkale Belediyesi Mahalle Konakları, Gazze'de yaşanan katliama dikkat çekmek için düzenlediği Kermes’e Cuma Namazı çıkışı çok sayıda vatandaş ilgi gösterdi.

Kırıkkale Belediyesi Mahalle Konakları, Gazze'de yaşanan katliama dikkat çekmek için düzenlediği Kermes’e Cuma Namazı çıkışı çok sayıda vatandaş ilgi gösterdi.

[caption id="attachment_142498" align="alignnone" width="644"]KIRIKKALE BELEDİYESİ’NİN GAZZE’YE DESTEK KERMESİ - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri KIRIKKALE BELEDİYESİ’NİN GAZZE’YE DESTEK KERMESİ - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri[/caption]

DESTEK OLMAK İSTEDİLER

Kırıkkale Belediyesi Mahalle Konakları tarafından Gazze’deki katliama dikkat çekmek için Nur Camii Külliyesinde Cuma namazı sonrası Kermes düzenlendi. Kırıkkale halkının büyük ilgi gösterdiği kermesten elde edilen gelir, Gazze’de ki mazlum Filistinlilere ulaştırılmak üzere AFAD Başkanlığına teslim edildi. Mahalle Konakları kursiyer kadınlarının el emeği göz nuru ile hazırladıkları ürünler ile gıda malzemelerinin satıldığı kermese bayanların özellikle ilgi göstermesi duygulandırdı. Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı düzenlenen kermes ile ilgili olarak Gazze’de yaşanan insanlık dışı saldırıları üzülerek izlediklerini belirterek "Gazze'de İsrail'in zulmü altındaki kardeşlerimize Mahalleli hanımlarımız destek olmak istediler. Bu bizi oldukça duygulandırdılar. Tamamı hanım kardeşlerimizce hazırlanan ürünleri satışa çıkardıkları kermese Kırıkkaleli hemşehrilerimin göstermiş olduğu ilgi ise beni ayrıca duygulandırdı. Kermesin hazırlanmasında özellikle de hanım kardeşlerimize desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum” ifade etti.

[caption id="attachment_142497" align="alignnone" width="656"]KIRIKKALE BELEDİYESİ’NİN GAZZE’YE DESTEK KERMESİ - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri KIRIKKALE BELEDİYESİ’NİN GAZZE’YE DESTEK KERMESİ - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri[/caption]

Bu haber toplam 9 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.