Çiftçinin kullandığı mazotun 25 lirasını devlet karşılasın

Çiftçinin kullandığı mazotun 25 lirasını devlet karşılasın
 Yazı İşleri Müdürü
Yerli ve Milli Parti Kırıkkale teşkilatının açılışı yapıldı. Açılışa katılan ve açıklamalarda bulunan Yerli ve Milli Parti Genel Başkanı Teoman Mutlu, “Önemli bir sorun söyleyim. Türkiye'de tarımda 4 litre mazot kullanılıyor....

Yerli ve Milli Parti Kırıkkale teşkilatının açılışı yapıldı. Açılışa katılan ve açıklamalarda bulunan Yerli ve Milli Parti Genel Başkanı Teoman Mutlu, “Önemli bir sorun söyleyim. Türkiye'de tarımda 4 litre mazot kullanılıyor. 38 lira şu an mazot, 40 liraya doğru gidiyor. Basit ve bir çözüm yolu sunuyorum. 25 lirasını devlet karşılasın çok mu zor!” dedi.

YOK ÖYLE YAĞMA!

Yerli ve Milli Parti Genel Başkanı Teoman Mutlu Kırıkkale İl Başkanlığı'nın açılışına katıldı. İl Başkanı Duran Yıldız ve partililerin katıldığı törende konuşan Genel Başkan Mutlu “Size birkaç temel sorundan bahsedeyim, elimde 5 tane kitapçık var. Türkiye’nin en önemli sorunu ne? Bu cennet vatanın bu verimli topraklarını kullanamamak. Bakın arkadaşlar, komşular basit bir örnek vereyim, Türkiye'de tarımda 4 litre mazot kullanılıyor. 38 lira şu an mazot, 40 liraya doğru gidiyor. Basit ve bir çözüm yolu sunuyorum. 25 lirasını devlet karşılasın çok mu zor! Kamuda kullanılan araçların maliyeti 1 milyar TL, çiftçiye, köylüye yok. Ama kendi heybelerine var. Yok öyle yağma! Duysunlar alacağım ve köylüye vereceğim, bitti talan dönemi titreyin!”

İŞTE, HALEP ORDAYSA ARŞIN BURADA

YMP’nin iktidar olması için yola çıktıklarını belirten Genel Başkan Mutlu “Yola çıktık geliyoruz. Dağa, taşa kazıyın. İttifak sorusu çok geliyor. Biz cüssemizi biliriz. Bilemeyenler var. Suni birleşmelerle halkı aldatmaya yer yok. İşte, Halep ordaysa arşın burada. Milletimizle geçeceğimiz eşik bu düsturdur. Çok beğendiğim bir söz vardır; 'Bağda izin olsun, yemeye yüzün olsun' diye işte cesaret budur. Sözüm hem muhalefete hem iktidara; bunlardan ne köy olur, ne kasaba.Kırıkkale il binamızın açılışı sebebi ile birazcık dertleştik. Tüm partiler elbette kendi fikri doğrultusunda çalışacaktır.  Bizde ülkemizin umudu olan yeni ve genç bir parti olarak fikirlerimizi her ortamda söyleyeceğiz. Bizi bilmeyenlere de yılmadan anlatacağız.  Biz bayrak için, vatan için varız! Derdimiz koltuk, makam değil. Derdimiz, dün bizim yönetimimizde olan ülkelerin, şimdi bizden çok ilerde olmasıdır. Yedi veren gülü gibi verimli toprakların sahibi olup da samanı bile dışarıdan almamızdır. Derdimiz, Çanakkale’de yanyana yatan şehitlerimizin bize emanet ettiği toprakları ve vatanı korumak, milleti kutuplara ayıranlara ders vermektir” şeklinde ifade etti.

Bu haber toplam 19 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.