‘Damlaya damlaya yok olmasın’ projesi

‘Damlaya damlaya yok olmasın’ projesi
 Yazı İşleri Müdürü
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan; Su Verimliliği Seferberliği ile ilgili İklim krizine karşı “Suda Sıfır Kayıp” ilkesiyle suya yani geleceğe sahip çıkalım çağrısında bulundu.HABER: YAKUP ÖZCANTarım...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan; Su Verimliliği Seferberliği ile ilgili İklim krizine karşı “Suda Sıfır Kayıp” ilkesiyle suya yani geleceğe sahip çıkalım çağrısında bulundu.

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı’nın, suyumuzu ve geleceğimizi kurtarmak için Ocak ayında başlattığı ‘’Su Verimliliği Seferberliği’’ kapsamında Kırıkkale Tarım ve Orman İl Müdürlüğü tarafından okullarda eğitimler verildi. Balışeyh İlçe Milli Eğitim Müdürü’nün de katıldığı Balışeyh İlçesi Şehit Sezai Ergül İlkokulunda yapılan toplantıda ‘’Damlaya Damlaya Yok Olmasın’’ projesi ile genç nesillere suyun önemi ve tasarrufun değeri anlatıldı. “Devam eden buluşmalarda yeni su kahramanları yetiştirerek, su verimliliğini artırmaya yönelik uygulamaları hep birlikte hayata geçirecek ve gelecek kuşaklara daha müreffeh bir Türkiye bırakabileceğiz” denildi.

Bu haber toplam 15 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.