Engelli insanlara saygı, insanlığa saygıdır

Engelli insanlara saygı, insanlığa saygıdır
 Yazı İşleri Müdürü
Sağlık-Sen Kırıkkale Şube Başkanı Recep Akdoğan, Yönetim Kurulu, İş Yeri Temsilcileri Kadın ve Gençlik Kolları ile birlikte 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında ziyarette bulundu.HABER: YAKUP ÖZCANBaşkan Akdoğan ve...

Sağlık-Sen Kırıkkale Şube Başkanı Recep Akdoğan, Yönetim Kurulu, İş Yeri Temsilcileri Kadın ve Gençlik Kolları ile birlikte 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında ziyarette bulundu.

Başkan Akdoğan ve heyeti ziyaretlerine Engelli Komisyon Başkanı ve Kırıkkale İl Sağlık Müdürlüğü bünyesinde görev yapan engelli personelleri ziyaret ederek başladı. Sağlık-Sen Engelli Komisyon Başkanı Kudret Özçam’ı görev yerinde ziyaret eden Başkan Akdoğan, Engelli Komisyon Başkanı nezdinde tüm engelli komisyonunun, İl Sağlık Müdürlüğünde görev yapan engelli personellerin 3 Aralık Dünya Engelliler Gününü kutladı. Başkan Akdoğan ve heyeti ziyaretlerine Kırıkkale Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinde görev yapan Engelli personel sterilizasyon biriminde ziyaret ederek devan etti. Başkan Akdoğan ve Heyete Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Dt.Abdullah Üçer ve İdari ve Mali İşler Müdürü Semih Talu eşlik etti.

Başkan Akdoğan engelli çalışanların Dünya Engelliler Gününü kutlarken “Toplumsal hayat içerisinde sürekli bizden biri olarak değerlendirdiğimiz engelli kardeşlerimiz, yaşadığımız sosyal hayatın birer parçalarıdır. Onlarsız bir dünya düşünemediğimiz gibi bu dünyada mutlaka onların da yaşayabileceği ortamı oluşturmamız gerektiği gerçeğinin, toplumun tüm kesimleri tarafından ele alınması ve bu paralelde etkin hizmetlerin de gerçekleştirilmesi gerektiğine inanıyorum. Sağlık-Sen Kırıkkale Şube Başkanlığı olarak göreve başladığımız yıllardan bugünlere kadar engelli birey ve çalışanlarımızın her konuda yanlarında olabilmek için yoğun bir çaba gösterdik. Bakış açımızı, hassasiyetimizi sürdürerek aynı şekilde de devam edeceğiz. Engelli olmak bir kusur değil, asıl kusur onları dışlayan beyinlerdir!Toplumumuzun tamamını kucaklayan sevgi ortamının büyüdüğü günlere ivedi bir şekilde ulaşmamızı temenni ediyoruz. Bu duygu ve düşünceler ile her sağlıklı insanın da bir engelli adayı olduğu bilinciyle, 3 Aralık Dünya Engelliler günü vesilesiyle tüm engelli kardeşlerimize aileleri ve sevdikleriyle birlikte mutlu, huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçirmelerini diliyorum” ifadelerine yer verdi.

Bu haber toplam 14 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.