İmam Hatip yarışma final sonuçları belli oldu

İmam Hatip yarışma final sonuçları belli oldu
 Yazı İşleri Müdürü
Millî Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından İmam Hatip Ortaokulları ve Anadolu İmam Hatip Liseleri arasından düzenlenen Kırıkkale il finali yarışma sonuçları belli oldu.HABER: YAKUP ÖZCANKIRIKKALE'DE...

Millî Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından İmam Hatip Ortaokulları ve Anadolu İmam Hatip Liseleri arasından düzenlenen Kırıkkale il finali yarışma sonuçları belli oldu.

KIRIKKALE'DE GERÇEKLEŞTİRİLECEK

Kırıkkale il genelinde düzenlenen yarışmalar, Kırıkkale Millî Eğitim Müdürlüğü Din Öğretimi Şube Müdürlüğü koordinesinde gerçekleştirildi. Yarışmalar, Anadolu İmam Hatip Liseleri ile İmam Hatip Ortaokullarında eğitim gören kız ve erkek öğrenciler arasında "Genç Sada Kur'an-ı Kerim-i Güzel Okuma", "Genç Nida Kur'an-ı Kerim-i Güzel Okuma" ve "Genç Muhafızlar Hafızlık" ile Anadolu İmam Hatip Liselerinde eğitim gören erkek öğrenciler için "Genç Hatipler Hutbe Okuma",  Anadolu İmam Hatip Liseleri ile İmam Hatip Ortaokullarında eğitim gören erkek öğrenciler arasında da "Genç Bilaller Ezan Okuma" kategorilerinde yapıldı. Düzenlenen yarışmada dereceye girerek finale kalan il birincisi olan öğrencilere hediyeleri düzenlenen törenle verildi. İl genelinde finale kalan yarışmacılar, Din Öğretimi Şube Müdürü Osman Taşçı tarafından duyuruldu. Kategorilerinde il birincisi olan öğrenciler, bölge yarışmalarında Kırıkkale'yi temsil edecek.Öte yandan erkek İmam Hatip Ortaokulları ve İmam Hatip Liseleri hafızlık bölge yarışması 2 Mayıs 2024 tarihinde Kırıkkale'de gerçekleştirilecek. Ödül törenine Müdür Yardımcısı Hamza Aygün, Din Öğretimi Şube Müdürü Osman Taşçı, okul müdürleri,  hayırsever iş insanı Haydar Laçin ve diğer davetliler ile öğrencilerin aileleri katıldı.

Bu haber toplam 20 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.