JANDARMA’DAN ÖĞRENCİLERE EĞLENDİREN ETKİNLİK

JANDARMA’DAN ÖĞRENCİLERE EĞLENDİREN ETKİNLİK
 Yazı İşleri Müdürü
Kırıkkale'de jandarma personeli tarafından Cumhuriyet'in 100. yıl dönümü dolayısıyla öğrencilere yönelik düzenlenen etkinlikte, jandarmanın faaliyetleri ve ekipmanları hakkında bilgiler verildi

Kırıkkale'de jandarma personeli tarafından Cumhuriyet'in 100. yıl dönümü dolayısıyla öğrencilere yönelik düzenlenen etkinlikte, jandarmanın faaliyetleri ve ekipmanları hakkında bilgiler verildi.

[caption id="attachment_142163" align="alignnone" width="691"]JANDARMA’DAN ÖĞRENCİLERE EĞLENDİREN ETKİNLİK - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri JANDARMA’DAN ÖĞRENCİLERE EĞLENDİREN ETKİNLİK - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri[/caption]

GÖSTERİYİ İLGİYLE İZLEDİLER

Kırıkkale Jandarma personeli tarafından öğrencilere düzenlenen etkinlikte jandarmanın faaliyetleri ve ekipmanları hakkında bilgi verildi. Asayiş köpeği "Tutar"ın yaptığı gösteri de öğrencilerin ilgisini çekti.

Vali Mehmet Makas'ın da katılımıyla gerçekleştirilen etkinlikte öğrencilere, jandarma teşkilatı ve kullanılan ekipmanlar hakkında bilgi verildi. Makine Kimya Endüstrisi Kurumu tarafından üretilen yerli ve milli silahların da tanıtımı yapıldı. Etkinliğin devamında ise asayiş köpeği "Tutar" sergilediği gösteri öğrencilerin ilgisini çekti. Jandarma personeli daha sonra öğrencilerle birlikte halat çekme yarışı oynadı. Bazı öğrenciler de jandarma komandolar ve motosikletli jandarma personeli ile hatıra fotoğrafı çekindi. Sınıf Öğretmeni Seda Mengi, "Cumhuriyetimizin 100. yıl eşliğinde program çok şekilde devam ediyor. Çocuklarımız burada çok eğlenceli vakit geçiriyor. Gerekli gezi yerlerini de gördüler tanıdılar. Programı düzenleyen jandarmaya çok teşekkür ediyoruz" dedi. Etkinliğe katılan öğrencilerden Seda Ela Polat, eğlendiğini ifade ederek, jandarmanın yaptığı faaliyetle hakkında bilgi aldıklarını söyledi. Ömer Yiğit Özok, Cumhuriyetin 100 yaşında olduğu için çok mutlu olduğunu belirtti. Bera Irmak Demir ise asayiş köpeğinin yaptığı gösteriyi ilgiyle izlediğini söyledi.

Bu haber toplam 11 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.