KIRIKKALE 2023’Ü HUZUR İÇİNDE KARŞILADI

KIRIKKALE 2023’Ü HUZUR İÇİNDE KARŞILADI
 Yazı İşleri Müdürü
Kırıkkale il protokolü her yıl başında geleneksel hale gelen ziyaretlerini sürdürdü. Vali Bülent Tekbıyıkoğu başkanlığında il yöneticileri, yılın son gününde de halkın huzur ve refahı için mesailerini sürdüren 112...

Kırıkkale il protokolü her yıl başında geleneksel hale gelen ziyaretlerini sürdürdü. Vali Bülent Tekbıyıkoğu başkanlığında il yöneticileri, yılın son gününde de halkın huzur ve refahı için mesailerini sürdüren 112 Acil Çağrı Merkezi, Kırıkkale Belediyesi İtfaiye Merkezi, Yol Kontrol Noktası ve hastanelerde çalışan personelleri ziyaret ederek yeni yıllarını tebrik etti.

GÖREVİ BAŞINDAKİ PERSONELLERE ZİYARET

Kırıkkale Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu beraberinde Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, İl Jandarma Komutanı Jandarme Kıdemli Albay Barış Cücen, İl Emniyet Müdürü Fahri Bulut ve diğer yetkililerle birlikte yeni yıl mesaisinde görevi başında bulunan 112 Acil Çağrı Merkezi, GAMER, İtfaiye Müdürlüğü ve Kırıkkale-Ankara karayolu üzerindeki uygulama noktasındaki kolluk kuvveti personellerini görevleri başında ziyaret ederek hem kolaylıklar dilediler hem de yeni yıllarını tebrik ettiler. Vali Tekbıyıkoğlu, Cumhuriyetimizin 100.yılının afiyet, sükun getirmesi temennisinde bulunarak görevi başında bulunan bütün personellerimize gösterdiği çabalardan dolayı kolaylıklar diledi.

YILIN İLK BEBEKLERİNE HEDİYE

Vali Tekbıyıkoğlu, Belediye Başkanı Saygılı ve beraberindeki heyet Yüksek İhtisas Hastanesini ziyaret ederek hem çalışanların, hemde hastaların yeni yılını tebrik etti. Diğer taraftan ziyarette dünyaya gelen yılın ilk bebekleri ve ailelerini tebrik eden Vali Tekbiyikoğlu ve Başkan Saygılı yılın ilk bebeklerine ve ailelerine hediyeler verdi. Yüksek İhtisas Hastanesinde doğan Yılın ilk bebeğine Muhammet, Ebrar Tuana ve Defne ismi verildi. Vali Tekbıyıkoğlu yılın ilk bebeklerinin Vatanımıza, milletimize ve ailelerine hayırlı evlatlar olması temennisinde bulundu.

YENİ YIL TÜM İNSANLIĞA HAYIRLAR GETİRSİN

Ziyaretlerle ilgili değerlendirmelerde bulunan Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı “Valimiz Bülent Tekbiyikoğlu ile birlikte 2023 yılına girerken büyük sorumlulukla görevlerini yerine getiren nöbette ki personellerimizi ziyaret ettik, kolaylıklar diledik. Yüksek İhtisas Hastanemizde yeni doğan yılın ilk bebeklerini ve ailelerini ziyaret ettik. Bu vesileyle Kırıkkale'de yaşayan tüm vatandaşlarımızın, yeni yılını en içten dileklerimle kutlar, tüm insanlığa hayırlar getirmesini dilerim” dedi.

Bu haber toplam 9 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.