Kırıkkale’de ÇEDES projesi

Kırıkkale’de ÇEDES projesi
 Yazı İşleri Müdürü
Kırıkkale Yavuz Selim İlkokulu Değerler kulübü rehber öğretmeni Ümüş Ceyhan ve kulüp üyesi öğrencileri ÇEDES projesi ve Değerler Kulübü kapsamında birçok etkinliğe imza atıyor.HABER: YAKUP ÖZCANÇOK MUTLU ETTİĞİNİ...

Kırıkkale Yavuz Selim İlkokulu Değerler kulübü rehber öğretmeni Ümüş Ceyhan ve kulüp üyesi öğrencileri ÇEDES projesi ve Değerler Kulübü kapsamında birçok etkinliğe imza atıyor.

ÇOK MUTLU ETTİĞİNİ SÖYLEDİ

Her hafta Çarşamba günü gönüllü bir veya iki veli öğrencilere sıcak çorba veya yemek ikramında bulunuyor. Çocukların heyecanla o günü beklediklerini söyleyen ÜmüşCeyhan, bu sayede çocukların sıcak yemek yediklerini ve sağlıklı beslendiklerini ve daha önce yemedikleri yemekleri dahi arkadaşlarıyla iştahla yediklerini kaydediyor.Okul, veli ve öğrenci işbirliğinin önemini vurgulayan Ceyhan velilerin etkinlik ve projelerde çok istekli ve yardımcı olduklarını ve bu durumun öğrencileri de çok mutlu ettiğini söyledi. Ceyhan ayrıca çocukların yararına olan her çalışmada Okul Müdürü Abdullah Ramazan'nın büyük desteği olduğunu söyleyerek teşekkür etti.

Bu haber toplam 29 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.