KIRIKKALEGÜCÜ GOLSÜZ BERABERE KALDI

KIRIKKALEGÜCÜ GOLSÜZ BERABERE KALDI
 Yazı İşleri Müdürü
Türkiye Futbol Federasyonu 3. Lig 1. Grupta mücadele eden temsilcimiz Kırıkkalegücü Futbol Kulübü, 11. Haftada evinde Tarsus İdman Yurdunu konuk etti ve maç 0-0’lık sonuçla kapandı.HABER: YAKUP ÖZCANKırıkkalegücü Futbol Kulübü...

Türkiye Futbol Federasyonu 3. Lig 1. Grupta mücadele eden temsilcimiz Kırıkkalegücü Futbol Kulübü, 11. Haftada evinde Tarsus İdman Yurdunu konuk etti ve maç 0-0’lık sonuçla kapandı.

Kırıkkalegücü Futbol Kulübü ile Tarsus İdman Yurdu karşılaşması 14.00’da Başpınar stadyumunda gerçekleşti. Hava muhalefeti nedeniyle tribünlerin daha seyrek olduğu karşılaşmada ilk yarı 0-0’lık sonuçla kapandı. 2. yarıya daha istekli başlayan Kırıkkalegücü 3 puan almak için ataklarını yoğunlaştırdı. Rakibi Tarsus İdman Yurdundan daha iyi oynayan ve gol pozisyonlarına giren Kırıkkalegücü Futbol Kulübü net gol pozisyonları yakalasa da şansını yakalayamadı. Bu sonuçla Kırıkkalegücü Futbol Kulübü haftayı 8. Sırada, rakip takım Tarsus İdman Yurdu ise 14. Sırada tamamladı ve ligde 8. sıraya geriledi.

Bu haber toplam 18 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.