KÜ’ye Endonezya Devlet Üniversitesi’nden ziyaret

KÜ’ye Endonezya Devlet Üniversitesi’nden ziyaret
 Yazı İşleri Müdürü
Kırıkkale Üniversitesi tarafından düzenlenen Yapay Zeka Konferansı'na katılmak üzere Kırıkkale’ye gelen Endonezya Devlet İslam Üniversitesi Sunan Kalijaga Rektörü Prof. Dr. Al Makin, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. H. Iswandi...

Kırıkkale Üniversitesi tarafından düzenlenen Yapay Zeka Konferansı'na katılmak üzere Kırıkkale’ye gelen Endonezya Devlet İslam Üniversitesi Sunan Kalijaga Rektörü Prof. Dr. Al Makin, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. H. Iswandi Syahputra, dekan yardımcıları ve öğretim üyelerinden oluşan heyetle birlikte Rektör Prof. Dr. Ersan Aslan'ı makamında ziyaret etti.

Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mehmet Başalan ve Prof. Dr. Erol Yılmaz, Genel Sekreterimiz Dr. Öğr. Üyesi Şevket Evci ile Dış İlişkiler Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Zeynep Başer de ziyarette hazır bulundu. Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Rektörümüz Prof. Dr. Ersan Aslan, Üniversitemiz ve Üniversitemizin akademik, sektörel, sosyal ve kültürel alanda yapmış olduğu ulusal ve uluslararası çalışmaları hakkında bilgi verdi. İki ülke arasındaki tarihi ve kültürel bağları, iki üniversite arasında yapılacak proje bazlı çalışmalarla güçlendirmekten memnuniyet duyacağını belirten Rektörümüz, nazik ziyaretleri sebebiyle misafirlerine teşekkür etti.

Samimi duygu ve düşünceleri için Rektöre teşekkür eden Endonezya Devlet İslam Üniversitesi Sunan Kalijaga Rektörü Prof. Dr. Al Makin, iki kardeş ülke ve üniversite arasındaki bağları güçlendirecek önemli çalışmalar yapılacağına olan inancını dile getirdi. İki üniversite arasında yapılabilecek ortak çalışmaların görüşüldüğü ziyaret sonrasında dekan, yüksekokul ve meslek yüksekokulu müdürlerimizin katılımıyla gerçekleşen Yapay Zeka Konferansı'na geçildi.

Bu haber toplam 17 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.