SAĞLIK-SEN’DEN KURUM ZİYARETLERİ

SAĞLIK-SEN’DEN KURUM ZİYARETLERİ
 Yazı İşleri Müdürü
Sağlık-Sen Şube Başkanı Recep Akdoğan genel rutin kurum ziyaretleri kapsamında Kırıkkale Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünü ziyaret etti.HABER: YAKUP ÖZCANŞube Başkanı Akdoğan, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü...

Sağlık-Sen Şube Başkanı Recep Akdoğan genel rutin kurum ziyaretleri kapsamında Kırıkkale Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünü ziyaret etti.

Şube Başkanı Akdoğan, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Rukiye Eryılmaz’ı makamında ziyaretine; Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Yardımcısı görevini yürüten Selami Kaynakhan eşlik etti. Ziyarette gündeme dair konuların yanı sıra Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünün faaliyetleri kapsamında bir takım konulara değinildi. Sohbet sırasında Başkan Akdoğan “Sağlık-Sen Kırıkkale Şube Başkanlığı olarak tüm kurum ve kuruluşlarımızla bir istişare içerisinde çalışmak bizlerin en vazgeçilmez ilkeleri arasında gelmektedir. Çünkü biz biliriz ki birlikte olmak, sorunları değil çözüm imkanlarını getirir. Bu kapsamda da Kurum ve kuruluşlarımızla bilgi alış verişi yapmak ve karşılıklı haberdar olmak istiyor, bu şekilde de faaliyet gösteriyoruz. Bu ziyaretimizde de bizleri nazik bir şeklide karşılayan İl Müdürümüz Sayın Eryılmaz’a ve ziyaretimizde bizlere eşlik eden İl Müdür Yardımcımız Sayın Kaynakhan’a teşekkür ediyoruz” şeklinde ifade etti. Ziyaret karşılıklı memnuniyet ifadeleri ile sonlandırıldı.

Bu haber toplam 10 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.