SANAL DEVRİYELER SUÇULARA NEFES ALDIRMADI

SANAL DEVRİYELER SUÇULARA NEFES ALDIRMADI
 Yazı İşleri Müdürü
Kırıkkale’de polis ekipleri kentin çeşitli noktalarında geniş çaplı Asayiş ve Siber Suçlarla Mücadele uygulaması gerçekleştirdi.HABER: YAKUP ÖZCANAsayiş ve Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlükleri ekiplerince koordineli...

Kırıkkale’de polis ekipleri kentin çeşitli noktalarında geniş çaplı Asayiş ve Siber Suçlarla Mücadele uygulaması gerçekleştirdi.

Asayiş ve Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlükleri ekiplerince koordineli yürütülen çalışmada, İnternet üzerinde sosyal medya platformlarında, umuma açık olarak yapılan paylaşımlar üzerinde ifa edilen sanal devriye faaliyetlerinde; şüpheli şahısların kişisel sosyal medya hesabından yapılan suç unsuru olabileceği değerlendirilen paylaşımlara ilişkin tespit edilen 2 şüpheli şahsın adreslerinde, işyerlerinde ve otolarında ilgili birimlerce yapılan aramalarda; 1 adet ruhsatlı tabanca,  1 adet ruhsatsız tabanca, 1 adet kuru sıkı tabanca, 10 adet fişek ele geçirildi. Şüpheli şahıslar hakkında gerekli adli ve idari işlem başlatıldı. Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, yaptıkları açıklamada suç ve suçlularla mücadelelerinin kesintisiz devam edeceğini vurguladılar. Kentin güvenliğini sağlamak ve halkın huzurunu temin etmek için benzeri operasyonların devam edeceği belirtildi.

Bu haber toplam 10 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.