Şehit ailelerinin sorunları Öztürk’e iletildi

Şehit ailelerinin sorunları Öztürk’e iletildi
 Yazı İşleri Müdürü
Kırıkkale Vatan İçin Can Verenler Şehit Aileleri Derneği Başkanı Mümtaz Torunlu ve yönetim kurulu üyeleri Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk’ü ziyaret ederek taleplerini ilettiler.HABER: YAKUP ÖZCANBU...

Kırıkkale Vatan İçin Can Verenler Şehit Aileleri Derneği Başkanı Mümtaz Torunlu ve yönetim kurulu üyeleri Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk’ü ziyaret ederek taleplerini ilettiler.

BU KONUDA MAĞDUR OLDU

Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale Milletvekilimiz Halil Öztürk’e gerçekleştirdiğimiz ziyarette şehit ailelerimizin sorunlarını ve dertlerini bizzat kendisine ilettik. Şehit ailelerimizin en önemli sorunlarından bir tanesi madalya konusu. Evli olan şehitlerimizin madalyaları eşlerine verildi. Babaları ise bu konuda mağdur oldu. Su mağduriyetin giderilmesi noktasında TBMM’de bulunan tüm milletvekillerimizin desteğini bekliyoruz. Kırıkkale Milletvekilimiz Halil Öztürk’e konuyu ileterek desteğini beklediğimizi bildirdik. Sayın vekilimiz de konuyla yakından ilgileneceğini, her zaman şehit ailelerimizin yanında olduğunu, madalya konusunu mecliste gündeme getireceğini ve çözümü noktasında adımlar atacaklarını söyledi. Biz de sayın vekilimize bu yakın ilgi ve misafirperverliğinden dolayı Şehit Ailelerimiz adına ve şahsım adına çok çok teşekkür ederim” şeklinde ifade etti.

Bu haber toplam 21 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.