Şok uygulama! Polisler suçlulara göz açtırmıyor

Şok uygulama! Polisler suçlulara göz açtırmıyor
 Yazı İşleri Müdürü
Kırıkkale’de polis ekipleri kentin çeşitli noktalarında geniş çaplı asayiş, trafik ve narkotik uygulaması gerçekleştirdi. Şok Uygulamalar kapsamında, 5 bin 560 şahıs ve bin 915 araç sorgulandı.HABER: YAKUP ÖZCANKırıkkale...

Kırıkkale’de polis ekipleri kentin çeşitli noktalarında geniş çaplı asayiş, trafik ve narkotik uygulaması gerçekleştirdi. Şok Uygulamalar kapsamında, 5 bin 560 şahıs ve bin 915 araç sorgulandı.

Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerin gerçekleştirdiği Şok uygulamalar kapsamında, asayiş olaylarına karıştıkları tespit edilen 14 şüpheli yakalanarak işlem yapıldı. Ekiplerce yapılan çalışmalarda 5 bin 560 şahıs ve bin 915 araç sorgulandı, aralarında çevreye rahatsızlık verdiği gerekçesiyle de 55 araca cezai işlem uygulandı. Ayrıca 250 adet Sentetik Ecza ele geçirildi. Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, yaptıkları açıklamada suç ve suçlularla mücadelelerinin kesintisiz devam edeceğini vurguladılar. Kentin güvenliğini sağlamak ve halkın huzurunu temin etmek için benzeri operasyonların devam edeceği belirtildi.

Bu haber toplam 15 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.