YAĞIŞLAR İÇİN HAZIRLIK YAPILDI

YAĞIŞLAR İÇİN HAZIRLIK YAPILDI
 Yazı İşleri Müdürü
Bahşılı Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin’in talimatı ile Belediye ekipleri, yağmur suyu giderleri ve mazgalların kış ve yağışlı havalar öncesinde temizliğini yaptı.HABER: YAKUP ÖZCANTEMİZLİK YAPILIYORBahşılı Belediye...

Bahşılı Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin’in talimatı ile Belediye ekipleri, yağmur suyu giderleri ve mazgalların kış ve yağışlı havalar öncesinde temizliğini yaptı.

TEMİZLİK YAPILIYOR

Bahşılı Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin’in talimatı ile Belediye ekipleri, yağmur suyu giderleri ve mazgalların kış ve yağışlı havalar öncesinde temizliğini yaptı. İlçe genelinde yağmur suyu ve mazgal temizliği yapan ekiplerin çalışmasını Başkan Tekin’de yakından izledi. Kış hazırlığı yapan Belediye ekiplerinin özellikle sorun yaşanabilecek bölgelerde yönelik de çalışma yaptığı bildirildi.

BAŞKAN BİLGİ VERDİ

Temizlik çalışması ile ilgili bilgi veren Başkan Tekin, “Yağışlar başlamadan yağmur suyu giderleri ve mazgal yapımı çalışmalarımıza devam ediyoruz. Durmak yok çalışmaya devam” dedi. Başkan Tekin, bir yandan yağmur suyu gideri temizliği yapılırken, diğer yandan da mazgal ve gider gereken yerlere yönelik de çalışma yürüttüklerini söyledi. Ekipler bazı yerlere kapasiteyi kaldıracak ölçüde boru döşerken, bazı yerlere de mazgal monte ediyorlar.

Bu haber toplam 11 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.