YİH laboratuarı ziyaret edildi

YİH laboratuarı ziyaret edildi
 Yazı İşleri Müdürü
Sağlık-Sen Kırıkkale Şube Başkanı Recep Akdoğan, Yönetim Kurulu üyeleri, İş Yeri Temsilcileri, Kadın, Engelli ve Gençlik Kolları Komisyonu üyeleriyle birlikte Yüksek İhtisas Hastanesi Laboratuvar Birimini ziyaret ettiler.HABER:...

Sağlık-Sen Kırıkkale Şube Başkanı Recep Akdoğan, Yönetim Kurulu üyeleri, İş Yeri Temsilcileri, Kadın, Engelli ve Gençlik Kolları Komisyonu üyeleriyle birlikte Yüksek İhtisas Hastanesi Laboratuvar Birimini ziyaret ettiler.

KOLAYLIKLAR VE BAŞARILAR DİLİYORUZ

Hastane Laboratuvar Birimini ziyaret eden Sağlık Sen heyeti Yüksek İhtisas Hastanesi Başhekimi Op.Dr.Yusuf Albayrak ile de bir araya gelerek istişarelerde bulundu. Ziyarette Laboratuvar hizmetlerinin önemine değinen Şube Başkanı Akdoğan “Her defasında söylediğimiz gibi Sağlık sistemimizde hizmetin sunumunda ayrım yapılmaksızın tüm birim ve bireyler önem taşımaktadır. Klinik laboratuvarlar sağlık hizmet sunucularında yürütülen tanı, tedavi, takip ve rehabilitasyon hizmetlerinin uygun, eksiksiz ve etkili şekilde yürütülmesi için çalışan pek çok sağlık disiplininden birini oluşturur. Bu doğrultuda klinik laboratuvarlar kritik görev ve sorumlulukları yerine getirir. Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanemizde de bu görevi yerine getiren kıymetli sağlık çalışanlarımız ile bir araya gelmekten onur duyuyor, Laboratuvar biriminde çalışan arkadaşlarımıza kolaylıklar ve başarılar diliyoruz. Ayrıca Laboratuvar Birimimizin fiziki koşullarının iyileştirilmesi yönünde emek veren Başhekimimiz Op.Dr.Yusuf Albayrak’a teşekkür ediyoruz” şeklinde ifade etti.

Bu haber toplam 11 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.