Balışeyh’te hummalı çalışma

Balışeyh’te hummalı çalışma
 İnternet Editörü
Kırıkkale’nin Balışeyh ilçesinde vatandaş odaklı çalışmalar devam ediyor. İlçede bozuk yollar ve parkların gerekli çalışmaları yapılıyor. Belediye Başkanı Hilmi Şen, devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

BOZUK YOLLAR VE PARKLAR YENİLENİYOR!

Balışeyh'te vatandaş odaklı çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Belediye Başkanı Hilmi Şen'in öncülüğünde bozuk yollar ve parklar yenilenerek ilçe modern bir görünüme kavuşuyor. Başkan Şen, kilit parke ve çevre düzenlemeleri çalışmalarını yerinde inceleyerek yapılan çalışmalarla ilgili bilgi aldı. Şen yaptığı açıklamada, "Atılan her adımı daha özen göstererek atıyoruz. İnşallah doğduğumuz, aynı havayı soluduğumuz bu toprakları el ele vererek hep birlikte güzelleştireceğiz" dedi.

baliseyhte-hummali-calisma2.jpg

VATANDAŞ ÇALIŞMALARDAN MEMNUN

Yapılan çalışmalar kapsamında: Bozuk yollar onarılıyor. Parklarda peyzaj çalışmaları yapılıyor. Yeni parklar ve yeşil alanlar oluşturuluyor. Yaya kaldırımları yenileniyor. Sokak aydınlatmaları modernleştiriliyor. Bu çalışmalarla Balışeyh'in daha modern, daha yaşanabilir bir ilçe olması hedefleniyor. Balışeyh sakinleri de yapılan çalışmalardan memnun olduklarını belirterek, Başkan Şen'e teşekkür ediyorlar.

Bu haber toplam 91 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.