Kırıkkale sizin yanınızda

Kırıkkale sizin yanınızda
Belediye Başkanı Saygılı Kırıkkale Büyük Anadoluspor’dan başarı sözü aldıKırıkkale Büyük Anadoluspor kulüp Başkanı Veli Uça, yönetim kurulu üyeleri, teknik heyet ve A takım ve alt yapı sporcularını kabul eden Kırıkkale...

Belediye Başkanı Saygılı Kırıkkale Büyük Anadoluspor’dan başarı sözü aldı

Kırıkkale Büyük Anadoluspor kulüp Başkanı Veli Uça, yönetim kurulu üyeleri, teknik heyet ve A takım ve alt yapı sporcularını kabul eden Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, sporculardan 2021-2022 futbol sezonunda başarı için söz aldı. Futbolcuların başarıya odaklanması tavsiyesinde bulunan Başkan Saygılı “Takımımızdan başarılı bir sezon bekliyoruz. Kırıkkale her zaman sizlerin yanındadır. Yeter ki siz başarılı olun” ifadesini kullandı.

BAŞKAN UÇA’DAN BAŞARI SÖZÜ

2021-2022 futbol sezonuna galibiyetle başlayan Kırıkkale Büyük Anadoluspor A takımı ve alt yapı futbolcuları Kulüp Başkanı Veli Uça, yönetim kurulu üyeleri, Teknik Direktör Nihat Baran, yardımcı antrenörler ve alt yapı antrenörleri birlikte Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’ya desteklerinden dolayı teşekkür ziyaretinde bulundular. Ziyarette Kulüp Başkanı Uça Belediye Başkanı Saygılı’ya 71 sıra numaralı kombine bilet ve 71 sırt numaralı forma hediye etti. Başkan Saygılı’ya desteklerinden dolayı teşekkür eden Kulüp Başkanı Uça “Belediye Başkanımız Mehmet Saygılı’ya maddi ve manevi desteklerden dolayı tüm kulübümüz adına teşekkürlerimizi sunuyoruz. Kırıkkalespor olarak başarılı bir sezon geçirmek için söz veriyoruz. Teknik heyet ve Futbolcularımızın bu sözü yere düşürmeyeceğine olan inancım tamdır. Biz il takımıyız, Kırıkkalespor’u geçmişte görmüş olduğu liglere inşallah çıkartacağız. Koçlar gibi şehrimizi temsil edeceğiz” diye konuştu.

HEDEF BİR ÜST LİG

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’da yaptığı konuşmasında “Sezonun ilk maçında güzel bir futbol ortaya koydunuz. Galibiyetten dolayı herkesi tebrik ediyorum. Kırıkkalespor büyük bir aile. Kırıkkalespor deyince büyük bir taraftar kitlesi olan büyük bir takım. Eski başarılı günlerimize kavuşmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Şuanda çıkmış olduğumuz yolda iyi bir yerdeyiz. Geçen yıl istediğimizi yakalayamadık ama bu yıl inşallah bir üst ligi hedefliyoruz. İnşallah bu hedefimize ulaşırız. Kırıkkalespor’un daha iyi yere gelebilmesi için hepinizin büyük emekleri var. Takımımızdan bu sezon beklentimiz çok yüksek. Şehir tamamıyla sizlerin arkasında. Bizlerde yöneticiler olarak sonuna kadar sizlerin yanınızdayız. İnşallah takımımızın layık olduğu yere gelmesi için çalışacağız” ifadesini kullandı. Altyapıda bulunan genç futbolculara da mesaj veren Başkan Saygılı “Alt yapı bir kulübün en önemli kaynağı. İnşallah altyapımız bu sezon daha güçlü olur. A takıma alt yapıdan ne kadar fazla futbolcu çıkarsa bundan memnun oluruz” sözlerine yer verdi.

YENİ BİR SPOR KOMPLEKSİ YAPILACAK

Kırıkkale Büyük Anadoluspor’un kısa süre içerisinde yeni bir spor kompleksine kavuşacağını belirten Belediye başkanı Saygılı “İnşallah kısa süre içerisinde yeni bir spor kompleksine sahip olacaksınız. İnşallah iyi bir yerde kulüp binamız ve tesisleri olacak. Bir haftaya kadar sözleşmesi imzalanır. MKE arazisi içerisinde Türk Metal Sendikası tarafından yapılacak güzel bir tesisimiz olacak. Bunun içerisinde alt yapı da olacak. Şartlar ne kadar iyi olursa sizlerde o kadar rahat edersiniz. Beklenti de o kadar da artar”dedi. HABER: Mehmet Erkoç

Bu haber toplam 5 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.