Kırıkkale'de Hileli Ürün Satıp Ceza Yazılan Kasap Kim

Kırıkkale'de Hileli Ürün Satıp Ceza Yazılan Kasap Kim
Tarım ve Orman Bakanlığı Tek Tek AçıkladıTarım ve Orman Bakanlığınca, taklit veya tağşiş yapıldığı kesinleşen, aralarında et ve et ürünleri, süt ve süt ürünleri, bitkisel yağ, bal, takviye edici gıdalar, çikolata...

Tarım ve Orman Bakanlığı Tek Tek Açıkladı

Tarım ve Orman Bakanlığınca, taklit veya tağşiş yapıldığı kesinleşen, aralarında et ve et ürünleri, süt ve süt ürünleri, bitkisel yağ, bal, takviye edici gıdalar, çikolata ve enerji içeceğinin yer aldığı 618 firmaya ait 1211 parti ürün kamuoyuna açıkladı.

Ceza Yazılan Kasap Kim 

Geçtiğimiz günlerde de Tarım İl Müdürlüğü tarafından Kırıkkale'de Kasap İşletmesinde sağlık ve hijyen koşullarına uyulmadığını.Son tüketim tarihi geçmiş tavuk ürünleri çamaşır suyu ile yıkanıp lokantalara satışı yapıldığını. Ayrıca mühürsüz, kaçak kesimi yapılan et ürünleri akşam saatlerinde işletmeye getirilip maden suyu ile yumuşatılıp sucuk, köfte üretimi yapılıp cafelere satışının yapıldığı. Soğuk hava dolabında sağlıksız et ürünleri bulundurduğu.Ürünlerin toptan satışının yapıldığı işletmelerin özellikle sorulması gerekmektedir. Bu et ürünlerini, Üniversite civarındaki işletmelere, cafelere satmaktadır. İşletmede bulunan sucuk ve köfte ürünleri özellikle kontrol edilmelidir. Şikayetçiyim, denetlenmesini istiyorum diyen bir vatandaşın ihbarı üzerine harekete geçti ve bu Kasaba yüklü miktarda ceza kesildi ancak kamuoyu Tarım ve Orman Bakanlığının yaptığı gibi Kırıkkale'de usulsüz ürün satan firmaların deklare edilmesini istiyor insan sağlığı ile oynayarak para kazanan bu vicdansızların açıklanması gerekmektedir şeklinde açıklamalarda bulundu.

Tarım Bakanlığının Ülke Genelinde Yapmış Olduğu Denetimler Sonucu Hileli Ürün Satan Firmaların Listesi

Konuyla ilgili tağşiş ve taklit yapan firmalarla ürünler Tarım ve Orman Bakanlığı’nın internet sitesinde bulunuyor.

Bu haber toplam 14216 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.