Kırıkkalespor evinde Fethiyespor'u ağırlayacak

Kırıkkalespor evinde Fethiyespor'u ağırlayacak
3.lig 3. Grupta mücadele edecek olan Kırıkkale Büyük Anadoluspor 2021-2022 futbol sezonuna bu hafta sonu oynayacağı ilk karşılaşma ile merhaba diyecek. Kırmızı-lacivertli ekip sezonunun ilk haftasında kendi sahasında Fethiyespor’u...

3.lig 3. Grupta mücadele edecek olan Kırıkkale Büyük Anadoluspor 2021-2022 futbol sezonuna bu hafta sonu oynayacağı ilk karşılaşma ile merhaba diyecek. Kırmızı-lacivertli ekip sezonunun ilk haftasında kendi sahasında Fethiyespor’u ağırlayacak.

PAZAR GÜNÜ İLK MAÇINA ÇIKIYOR

Geçtiğimiz sezon aradığını bulamayan Kırıkkale Büyük Anadoluspor bu sezon hedefine ulaşmak için sahaya iniyor. Teknik Direktör Nihat Baran nezaretinde çalışmalarını sürdüren kırmızı-lacivertli ekip hafta sonu 2021-2022 futbol sezonuna merhaba diyecek. 5 Eylül Pazar günü Başpınar stadyumunda Fethiyespor’u konuk edecek olan Kırıkkale Büyük Anadoluspor’un karşılaşmasının başlama saati ise 16.00 olarak belirlendi.

TAKVİYELERLE GÜÇLENDİ

Kırıkkale Büyük Anadoluspor sezon öncesi başlattığı iç ve dış transfer dönemini tamamladı. Kadrosunda bulunan bazı futbolculara yol veren kırmızı-lacivertli ekip, eksik mevkilere yeni takviyeler yaparak güçlendi. Kulüp Başkanı Veli Uça yönetimindeki transfer komitesi kadrosuna önemli transferler yaptı. Teknik heyetin talepleri doğrultusunda yapılan yeni transferler hazırlık kampına katılarak takıma uyumu sağlandı.

SEZONA İYİ BİR BAŞLANGIÇ YAPMAK İSTİYORUZ

Sezon hazırlıklarını Kırıkkale ve Ankara’da Büyük Anadolu otel tesislerinde yapılan kampla yaptıklarına işaret eden Kırıkkale Büyük Anadoluspor Kulüp Başkanı Veli Uça “Uzun bir hazırlık süreci geçirdik. Bu süreçte takımımızda bulunan futbolcular ile yeni transfer ettiğimiz futbolcular kaynaştı. İyi bir hazırlık süreci geçirdiğimize inanıyoruz. Başarılı bir sezon geçirmek istiyoruz. Biz yönetim olarak teknik heyet ve futbolcularımıza güveniyoruz. Onların da bu güveni boşa çıkartmayacağına inanıyoruz” dedi.

HAFTANIN KARŞILAŞMALARI

KIRIKKALE BÜYÜK ANADOLU SPOR - FETHİYESPOR

OFSPOR A.Ş. - ÇANKAYA FUTBOL KULÜBÜ

ORDUSPOR 1967 FUTBOL İŞLETMECİLİĞİ S.K. - BÜYÜKÇEKMECE TEPECİK SPOR A.Ş.

MARDİN 1969 SPOR - MODAFEN

İÇEL İDMANYURDU SPOR KULÜBÜ - AĞRI 1970 SPOR

ESENLER EROKSPOR - KARŞIYAKA

EDİRNESPOR - BELEDİYE DERİNCE SPOR

GÜMÜŞHANESPOR - CEYHAN SPOR

KARDEMİR KARABÜKSPOR - KARBEL KARAKÖPRÜ BELEDİYE SPOR

Bu haber toplam 5 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.