Kuralları hayatımızın bir parçası haline getirelim

Kuralları hayatımızın bir parçası haline getirelim
Kırıkkale İl Sağlık Müdürü Dr. Murat Ağırtaş Bahçelievler, Karşıyaka, Selimözer, Sanayi, Gündoğudu ve Aşşağımahmutlar Aile Sağlığı Merkezlerine ziyaretlerde bulundu. 14 Mart itibariyle Kırıkkale'de 12 bin 141 kişinin...

Kırıkkale İl Sağlık Müdürü Dr. Murat Ağırtaş Bahçelievler, Karşıyaka, Selimözer, Sanayi, Gündoğudu ve Aşşağımahmutlar Aile Sağlığı Merkezlerine ziyaretlerde bulundu. 14 Mart itibariyle Kırıkkale'de 12 bin 141 kişinin ikinci doz aşısının uygulandığını hatırlatan Dr. Ağırtaş, " Lütfen maske, mesafe ve temizlik kurallarını hayatımızın bir parçası haline getirelim" ifadesini kullandı.

GAYEMİZ AŞILAMANIN BİRAN ÖNCE TAMAMLANMASI

Gerçekleştirilen ziyaretlerle ilgili kendisine ait sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Kırıkkale İl Sağlık Müdürü Dr. Murat Ağırtaş "Bahçelievler, Karşıyaka, Selimözer, Sanayi, Gündoğudu ve Aşşağımahmutlar Aile Sağlığı Merkezlerini (ASM) ziyaret ederek aile hekimlerimiz ve aile sağlığı çalışanlarımızla sohbet etme imkanı bulduk. COVID-19 Pandemisi süresince  yoğun çaba ve gayret gösteren tüm Aile Sağlığı Merkezi  çalışanlarımızın,  yine aynı şekilde aşılamanın yoğun bir şekilde yapıldığı bu günlerde de  gösterdikleri özverili çalışmalardan dolayı teşekkürlerimizi ilettik. Yaklaşık 12 bin 141 vatandaşımızın 2 doz aşılaması tamamlandı. Gayretimiz diğer vatandaşlarımızın da sırasıyla biran önce aşılamasının tamamlanması yönünde. Lütfen maske, mesafe ve temizlik kurallarını hayatımızın bir parçası haline getirelim" dedi.

Bu haber toplam 10 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.