Saran’ın ‘İçindeki Dağı Aş’ kitabına ödül

Saran’ın ‘İçindeki Dağı Aş’ kitabına ödül
Kırıkkaleli hayırsever iş insanı Sadettin Saran’ın bir süre önce kaleme aldığı ‘İçindeki Dağı Aş’ isimli kitabı Platin İş Kitapları Ödülleri 2021’de, Yılın En İyi Liderlik ve Yönetim Kitabı seçildi.HALK OYLAMASIYLA...

Kırıkkaleli hayırsever iş insanı Sadettin Saran’ın bir süre önce kaleme aldığı ‘İçindeki Dağı Aş’ isimli kitabı Platin İş Kitapları Ödülleri 2021’de, Yılın En İyi Liderlik ve Yönetim Kitabı seçildi.

HALK OYLAMASIYLA BELİRLENDİ

Platin İş Kitapları Ödülleri 2021’de, Sadettin Saran’ın “İçindeki Dağı Aş” isimli kitabı “Yılın En İyi Liderlik ve Yönetim Kitabı” seçildi. Ödüller, Platin Dergisi Yayın Kurulu tarafından 10 farklı kategoride belirlenen adaylar arasından halk oylamasıyla belirlendi. 1 Aralık 2021 Çarşamba günü başlayan oylama, 10 Aralık 2021 Cuma günü sona ermiştir. Platin İş Kitapları Ödülleri düzenlenen törenle sahiplerine teslim edildi. Platin Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Oya Yalıman “Türkiye’nin En Dinamik Aylık Ekonomi ve İş Dünyası Dergisi’ mottosuyla 23 yılı başarıyla geride bırakan Platin; internet üzerinden yapılan halk oylaması ile 2020-2021 döneminin en başarılı iş kitaplarını seçti. Platin İş Kitapları Ödülleri, bir ilki gerçekleştirerek Türk iş dünyamıza bilimsel, kültürel, sosyolojik ve analitik açıdan bakan değerli düşünce insanlarımızı bir araya getirmiş olacak. Bu vesileyle, aday olan tüm yayınevlerimizi, yazarlarımızı ve çevirmenlerimizi kutluyor, başarılar diliyoruz” ifadelerine yer verdi.

Bu haber toplam 16 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.