Şehit ve Gazilerimiz bizim baş tacımızdır

Şehit ve Gazilerimiz bizim baş tacımızdır
Kırıkkale Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu şehit aileleri ve gazi ziyaretlerinde bulundu. Şehit Jandarma Astsubay Çavuş  Türker Güçlütürk'ün baba ocağını ve 2018 yılında Kuzey Irak sınırında yürütülen operasyon esnasında...

Kırıkkale Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu şehit aileleri ve gazi ziyaretlerinde bulundu. Şehit Jandarma Astsubay Çavuş  Türker Güçlütürk'ün baba ocağını ve 2018 yılında Kuzey Irak sınırında yürütülen operasyon esnasında ağır yaralanan Gazi Ahmet Karakartal’ı ziyaret eden Vali Tekbıyıkoğlu, şehit ve gazilerin Türk Milletinin baş tacı olduğuna işaret etti.

ŞEHİT AİLELERİ ZİYARETİ

Kırıkkale Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu, 1992 yılında Muş ili, Hasköy Çizmeburun’da Terör Örgütü ile girdiği çatışmada Şehit düşen Jandarma Astsubay Çavuş Türker Güçlütürk'ün ailesini ziyaret ederek, şehidimizin yakın zamanda vefat eden ağabeyi merhum Ünver Güçlütürk için başsağlığı dileklerini iletti. Ziyarette, şehidimizin annesi ile bir süre sohbet eden Vali Tekbıyıkoğlu, vatanımızın birliği ve bütünlüğü için canlarını feda eden aziz şehitlerimizin bizlere emaneti olan aileleri ve yakınları ile kahraman gazilerimizi her fırsatta ziyaret ettiklerini belirterek “Sizler bize şehitlerimizin emanetisiniz, her zaman yanınızda olacağız” diye konuştu.

GAZİ KARAKARTAL’A ZİYARET

Diğer taraftan Vali Tekbıyıkoğlu 2018 yılında Kuzey Irak sınırında yürütülen operasyon esnasında ağır yaralanan Gazi Ahmet Karakartal’ı ziyaret etti. Yahşihan/Seyrantepe mahallesindeki baba ocağında gerçekleşen ziyarette Vali Tekbıyıkoğlu, yaralı gazi Ahmet Karakartal ve ailesine geçmiş olsun dileğinde bulundu. 1997 doğumlu Gazimiz Ahmet Karakartal, 2 Nisan 2018 tarihinde Kuzey Irak sınırında düzenlenen operasyon sırasında PKK’lı teröristlerin daha önce araziye tuzakladığı el yapımı patlayıcının (EYP) infilak etmesi sonucu ağır yaralanmıştı.

FEDAKARLIKLARI ASLA UNUTULAMAZ

Devletin tüm kurumları ile şehit ailelerinin ve gazilerin yanlarında olduğuna işaret eden Kırıkkale Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu “Şehit ailelerimiz ve gazilerimiz bizim baş tacımızdır. Devletimiz ve milletimiz şehitlerimizin emanetlerine bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da sahip çıkmaya devam edecektir. Aziz şehitlerimizin ve kahraman gazilerimizin vatan uğruna göstermiş oldukları fedakârlıklar ve kahramanlıklar asla unutulamaz. Vatanın bütünlüğü, milletin selameti için canlarını ortaya koyan şehitlerimizin aileleri de bizlere emanettir. Şehit ailelerimizin ve gazilerimizin her zaman yanlarında olmaya devam edeceğiz” mesajını verdi. Gerçekleşen ziyarete İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Barış Cücen, İl Emniyet Müdürü Fahri Bulut, İl Müftüsü Hasan Hayri Yaşar ile Aile ve Sosyal Hizmetler Müdür Vekili Yakup Yeşilırmak da eşlik etti.  HABER: Mehmet Erkoç

Bu haber toplam 3 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.