STAT İÇİN KIRIKKALE’YE 10 MİLYON ÖDENEK

STAT İÇİN KIRIKKALE’YE 10 MİLYON ÖDENEK
Kırıkkale Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu, Milletvekili Ramazan Can, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ve AK Parti İl Başkanı Mustafa Kaplan ile birlikte Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nu ziyaret etti. Ziyarette...

Kırıkkale Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu, Milletvekili Ramazan Can, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ve AK Parti İl Başkanı Mustafa Kaplan ile birlikte Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nu ziyaret etti. Ziyarette Kırıkkale’nin talepleri iletilirken, stat için Kırıkkale’ye 10 milyon TL’lik ödenek sözü alındı.

KIRIKKALE’NİN TALEPLERİ GÜNDEME GETİRİLDİ

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nu ziyaret eden Kırıkkale Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu, Milletvekili Ramazan Can, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ve AK Parti İl Başkanı Mustafa Kaplan  Kırıkkale’de devam eden ve yapılması planlanan “Kapalı spor salonu, semt sahaları, gençlik merkezleri ve diğer alanlarda sürdürülen çalışmalar hakkında bilgi aktardılar. Vali Tekbıyıkoğlu, ziyaretin ardından değerlendirmelerde bulunarak “Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Mehmet Kasapoğlu ile Kırıkkale’mizin projelerini değerlendirdik. İlimize göstermiş olduğu yakın alakadan dolayı Sayın Bakanımıza teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.

SPOR SALONU İHALESİ YAPILACAK, 10 MİLYON ÖDENEK GÖNDERİLECEK

Ziyaretle ilgili açıklamalarda bulunan Ak Parti Kırıkkale İl Başkanı Mustafa Kaplan “Zaman mefhumu gözetmeksizin Kırıkkale'miz için çalışıyoruz. Çünkü bizim bir sevdamız var. Gençlik ve Spor Bakanımız Sn. Mehmet Kasapoğlu ile günün son saatlerinde Milletvekilimiz, Valimiz ve Belediye Başkanımızla bir araya geldik. 3.500 kişilik spor salonu yeniden ihaleye çıkıyor. Stad için 10 Milyon ödenek ve diğer yatırımlara destek. Kırıkkale'mize yapılacak yatırımların takipçisiyiz. Yoğun mesaisine rağmen bizlere zaman ayıran kıymetli bakanımıza şehrimize ve teşkilâtımıza verdiği desteklerden ötürü teşekkür ediyorum” dedi.

Bu haber toplam 14 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.