Tadilatı yapılan cemevinde ilk iftar

Tadilatı yapılan cemevinde ilk iftar
Kırıkkale'nin Sulakyurt ilçesine bağlı Yeniceli Köyünde Hacı Bektaş Veli’yi Anma ve muharrem ayı münasebetiyle oruç açma programı düzenlendi. Program kapsamında tadilatı tamamlanan cemevinin açılışı gerçekleştirildi.CEMEVİ...

Kırıkkale'nin Sulakyurt ilçesine bağlı Yeniceli Köyünde Hacı Bektaş Veli’yi Anma ve muharrem ayı münasebetiyle oruç açma programı düzenlendi. Program kapsamında tadilatı tamamlanan cemevinin açılışı gerçekleştirildi.

CEMEVİ TADİLATTAN GEÇİRİLDİ

Kırıkkale Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu Yeniceli Köyünde Hacı Bektaş Veli’yi Anma ve muharrem ayı münasebetiyle oruç açma programına katıldı. Yeniceli köyünde oruç açma öncesi onarımı tamamlanan cemevinin açılışında konuşan Vali Tekbıyıkoğlu, buraların sadece ibadet edilen yerler değil, aynı zamanda meselelerin çözüldüğü, hoş sohbetlerin yapıldığı, acıların ve sevinçlerin paylaşıldığı yerler olduğunu söyledi.

BİRLİKTE ORUÇ AÇTILAR

Edilen duanın ardından kurdeleyi keserek açılışı gerçekleştiren Vali Tekbıyıkoğlu ve Sulakyurt Kaymakam Vekili Kerem Tunçer, Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik cemevinde vatandaşlarla bir süre sohbet etti. Daha sonra muhtarlık tarafından muharrem ayı dolayısıyla düzenlenen oruç açma programına katılan Tekbıyıkoğlu, vatandaşlarla bir süre görüştü. Vali Tekbıyıkoğlu, vatandaşların muharrem ayını tebrik etti.

Bu haber toplam 6 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.