Tarımda tek adımda hizmet bürosu

Tarımda tek adımda hizmet bürosu
Kırıkkale Tarım ve Orman İl Müdürlüğünün çiftçilerin evrak hazırlığına destek olmak amacıyla uygulamaya koyduğu “Tek Adımda Hizmet Bürosu” açılış töreni İl Müdürlüğü kampüsünde gerçekleştirildi. Çiftçiler...

Kırıkkale Tarım ve Orman İl Müdürlüğünün çiftçilerin evrak hazırlığına destek olmak amacıyla uygulamaya koyduğu “Tek Adımda Hizmet Bürosu” açılış töreni İl Müdürlüğü kampüsünde gerçekleştirildi. Çiftçiler bu büroya giderek tek seferde bütün iş ve işlemlerini çözüme kavuşturacak.

AÇILIŞ YAPILDI

Kırıkkaleli çiftçilerin evrak hizmetlerini daha hızlı yürütmek amacıyla Tarım ve Orman İl Müdürlüğü tarafından Tek adımda hizmet bürosu devreye alındı. Tek adımda hizmet bürosunun açılışı dolayısıyla düzenlenen törene Vali Yardımcısı Tunahan Çil, İl Genel Meclis Başkanı Murat Çaykara, İlçe Kaymakamları, Bitkisel Üretim Genel Müdürü Dr. Mehmet Hasdemir, Çayır Mera ve Yem Bitkileri Daire Başkanı Davut Özgür, Tohum Tescil ve Sertifikasyon Test Merkez Müdürü Şakir Berktaş, Kurum Müdürleri, Şube ve İlçe Müdürleri, Ziraat Odası Başkanları ve çiftçiler katıldı.

ÖRNEK TEŞKİL EDECEK

Tören de açılış konuşmasını yapan Tarım ve Orman İl Müdürü Sırrı Yılmaz “Açılışını yapacağımız Tek Adımda Hizmet Bürosuyla üretimde başrol oynayan değerli çiftçilerimizin İl Müdürlüğümüzden en çok talep ettikleri evrak hizmetlerini, oluşturmuş olduğumuz birimlerle bir çatı altında toplayarak çiftçilerimize büyük kolaylık sağlanacaktır. Bu yönüyle İlimizde faaliyete geçireceğimiz Tek Adımda Hizmet Bürosu örnek teşkil edebilecek bir uygulama olacaktır” şeklinde konuştu.

HANGİ HİZMETLER VERİLECEK

Konuşmaların ardından Tek Adımda Hizmet Bürosu açılışı gerçekleştirildi. Tek Adımda hizmet bürosunda yapılan açılışın ardından burada görevli personellerden sunulan hizmetler konusunda bilgi alındı. Tek Adımda Hizmet Bürosu bünyesinde, Çiftçi Kayıt Sistemi Birimi, Hayvan Sağlığı Birimi ve Zirai Gelir Birimleri faaliyet gösterecek. Üreticilerimiz; Çiftçi Kayıt Belgesi ve Başvurusu, Hayvan Varlığı Listesi, Hayvan Pasaportu, Hayvan İşletmesi Tescil Belgesi ve Zirai Gelir Belgelerini bu büroda tek adımda temin edebilecekler.

Bu haber toplam 4 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.